Ahzo, Streetrace u Osijeku, TT vrijeme 16,33 sec, drugi trening nisam stigao odvoziti zbog krasne organizacije, a na utrci nisam uspio ubaciti u treću od prve, te izgubio od honde... pošteno! ilot: )
Svejedno, vidjeli smo hrpu ljudi, sa nekima se i upoznali prvi puta... i dobro se proveli. Tnx 2 Iguana na smještaju :hello:
A u Osijeku, se između ostalog i našli sa Sretom, koji nam je dofoorao Hellinu blendu (onu ružniju lol ) Tnx sreto!
Za početak smo osvježili oljuštenu boju, transparent crvena + srebrni...
Pa skinuli stare folije sa lampi i očistili i pripremili za nove...
Zatim postavili novu foliju na farove...
I uz par trikova montirali blendu na mjesto
Meni ipak nije tak' ružna, huh?
Mucho tnx 2 Iguana, u društvu je veći goošt raditi
I maja si je dala truda i vratila sjaj rubovima felgi, sada su opet bling-bling!
Pa iguana & me u epizodi "kako izvaditi staklo, a ne polomiti ga" / i još k tome ne izgrebati foliju na istome/
Nakon provlačenja nove instalacije, i nitanja škara sa motorima u vrata, te vraćanja natrag stakala...
Grande finale Podizači rade k'o serijski (bome i moraju - i jesu ), automatika, sve....
Iguana se potrudio uhvatiti me u ikebana-pozi. Najviše na autu volim šarafiti ispod konzole... :lol:
I eto ga, ubačena, zašarafljena, neogrebana
E sad, kako se vozi? Prvi dojmovi, motor je dobio više momenta na niskim okretajima, sa semafora se može krenuti uz tek lagani gas. I pri laganom pritisku papučice motor rađe diže okretaje.
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Radi se i dalje, da ne bi mislili da se samo vozikamo Kompletiramo Calibru... originalne plastike koje zatvaraju prostor u zadnjem blatobranu-braniku :
Novi brisači...
Nešto što će još malo pričekati u kutiji...
Malo stylinga
Maja je 2 dana potrošila na poliranje kooye, ali sad se sjaji kak pesje jajce
A i ja da se malo pohvalim, ovo su MOJA nova kolica
-----------------------
Danas je montiran još jedan korisni "dodatak" na calibru...
Co to je?
NRG Thin version quick release hub
A totally redesigned version of our quick release systems, this quick release kit utilizes a pin and gear locking mechanism for maximum durability, no play, and all the while reducing required space. In fact, this reduces the height of our quick release systems by over half from a 3 inches height to a mere 1.25 inches.
Comment