Evo krajnje je vreme je da napravim temu za svoju miljenicu.
Pre godinu dana sam pazario Alfa Romeo 33 1.7 ie. Dva meseca sam trazio auto, potrosio silne novce trazeci 33 i na kraju pazario alfu ko čaša. Sve bezprekorno... lim, motor, oprema full klima, cb, muzika, plin ... da bi danas tragično preminula (IZGORELA NA PUTU). Zapalila se u vožnji i izgoreo motorni prostor.
Majstor kojem sam dao posao oko sređivanja me ispalio. I tako posle tri meseca stajanja kod "debila" koji ništa nije uradio, a uzeo avans :x morao sam da uzmem stvar u svoje ruke.
Evo par sličica sa hronologijom:

Pre požara

Posle požara

Majstor naravno nije ništa uradio sem što je premazao nekom osnovnom što sam ja morao naravno da ljuštim do lima i sve iz početka... :x

Prvi sloj prajmera

Zaštita i špric git

Motor i menjač su dobili novi izgled (detalji će biti korigovani!)

Zaštita i baza...

i jedan "Slovenca" za donatora.

Slovenca sam juče prodao!
Prionuo sam na posao i danas to izgleda otprilike ovako:

Blagi stayling
Felne, momo volan i ručica menjača, tablica na šarke skriva utakač plina...
Trenutno se rade novi branici sa manjim izmenama na grilovima i svetlima za maglu. Zadnji spojler diskretan ali malo agresiviniji od standardnog itd.
Farbanje u dve boje (crna mat i metalik zelena), beli cajgeri sa ringovima, drvena centralna konzola, alarm i to je to...
Uglavnom sve imam samo da prionem još malo.
I to je to
Pre godinu dana sam pazario Alfa Romeo 33 1.7 ie. Dva meseca sam trazio auto, potrosio silne novce trazeci 33 i na kraju pazario alfu ko čaša. Sve bezprekorno... lim, motor, oprema full klima, cb, muzika, plin ... da bi danas tragično preminula (IZGORELA NA PUTU). Zapalila se u vožnji i izgoreo motorni prostor.
Majstor kojem sam dao posao oko sređivanja me ispalio. I tako posle tri meseca stajanja kod "debila" koji ništa nije uradio, a uzeo avans :x morao sam da uzmem stvar u svoje ruke.
Evo par sličica sa hronologijom:

Pre požara

Posle požara

Majstor naravno nije ništa uradio sem što je premazao nekom osnovnom što sam ja morao naravno da ljuštim do lima i sve iz početka... :x

Prvi sloj prajmera

Zaštita i špric git

Motor i menjač su dobili novi izgled (detalji će biti korigovani!)

Zaštita i baza...

i jedan "Slovenca" za donatora.

Slovenca sam juče prodao!
Prionuo sam na posao i danas to izgleda otprilike ovako:

Blagi stayling

Felne, momo volan i ručica menjača, tablica na šarke skriva utakač plina...
Trenutno se rade novi branici sa manjim izmenama na grilovima i svetlima za maglu. Zadnji spojler diskretan ali malo agresiviniji od standardnog itd.
Farbanje u dve boje (crna mat i metalik zelena), beli cajgeri sa ringovima, drvena centralna konzola, alarm i to je to...
Uglavnom sve imam samo da prionem još malo.
I to je to

Comment