Corrado g6o
Collapse
X
-
Comment
-
-
jos sam u fazi razmisljanja oko boje cajgera i osvetljenja...videcu da pojurim malo po prodavnicama oko dioda...neam pojma gde to ima u kragujevcu...u medjuvremenu sam nasao u garazi kilometar sat od pasata b3 koji je skoro identican ovom iz corrada,pa cu da proveram na njemu kako i sta najbolje stoji...evo sta mi se za sada svidja...
Comment
-
-
ma najmanji problem da dodjem neki vikend...mada bi pre dosao zbog toga da ti vidim kolekciju...buraz mi malopre rece da ima jednja radnja sto prodaje takve stvari...sutra idem u potragu...a sta si stavio umesto one zelene folije sto ide ispod dioda sto osvetljavaju ceo kilometar sat,obrtaje i ostalo...
Comment
-
-
www.oichan.org ,neki ludi japanac sa opakom masinom...ima sve i svasta na sajtu...do detalja....samo treba da probunaris malo
Comment
-
-
@rocky
ne brini se nisam vas izdao uskoro mozda uzmem jednog g60 extra stanje u fullu!
@chappa
Nije ista kao za stakla to je folija samo za stopove imas da kupis na svim pumpama i prodavnicama auto delova!
Sto se mog corrada tice drugar ga prodaje jer kako kaze trosi mu mnogo
a vozio sam ga pre neki dan i primetio sam da mu je sjebo sinhrone 2. i 3. brzine!
Onaj crveni corrado je isto od mog druga i izvadjen je g6o i stavljen 2.0 8v 115ks od passata 95 ili 96 god. ali se u saobracajnoj vodi kao g60!
Prodao bi ga za 2000e!
Comment
-
-
ae uzamaj g60 bez razmisljanja da sirimo klub,imas neku sliku od tog da te "posavetujemo"
sta se crvenom desilo sa g lader-om...a kazes 2000,al mu je spustio cenu...da sam samo pri kinti...dobro izgleda na slikama...nego kad bi to moglo na rate...salim se...
hvala za foliju,bas cu da vidim...
Comment
-
-
Ma videcu jos nista nije sigurno lik mi trazi za njega 4000e al je stvarno u extra stanju!Slike nazalost nemam ali kad ga budem video po gradu slikacu ga.
Na crvenom je g-lader skinut i eno ga stoji kod druga u garazu kao i komplet motor.Auto dobro izgleda na slici ali cim mu dignes haubu vidi se da je bio havarisan do sedista!
Comment
-
Comment