Danas sam saznao da postoji grana u medicini koja se zove Felnologija, ona se bavi iskljucivo proucavanjem raznih virusa koji zahvataju njihove pacijente, u ovom slucaju je virus zvan BBS, kazu da je on najopasniji jel se siri veoma brzo i zahvata mnogo vise od ostalih virusa tipa Borbet, Azev, Shnicer i drugi, jedini koji je priblizan BBS-u je Alpina, ali na svu srecu prenosioci ovog virusa su kod nas slabo prisutni tako da je opasnost od zaraze daleko manja!!!
Tri dana skidam, cistim, smirglam, cistim, skidam, poliram, opet smirglam i opet poliram. . . . .
Nema kraja ali se ne predajem....
Start
Prva faza ljustenja sa skid-om!
Rdje na svakih par cm!
Smmirglana rdja i obradjena finom gradacijom!
Zavrsna faza ciscenja!
Bmw polir mashina! ;
Proba opcija??
Usvojena je varijanta poliran falc, silver srce, pokusali su da me nagovore na neke perverzije ali ne zelim da robujem do kraja leta!!!!
Nastavak sledi, ako ima koji dobrovoljac kome zuljevi i crno ispod noktiju ne smetaju, slobodno nek se javi...
Danas sam saznao da postoji grana u medicini koja se zove Felnologija, ona se bavi iskljucivo proucavanjem raznih virusa koji zahvataju njihove pacijente, u ovom slucaju je virus zvan BBS, kazu da je on najopasniji jel se siri veoma brzo i zahvata mnogo vise od ostalih virusa tipa Borbet, Azev, Shnicer i drugi, jedini koji je priblizan BBS-u je Alpina, ali na svu srecu prenosioci ovog virusa su kod nas slabo prisutni tako da je opasnost od zaraze daleko manja!!!
Comment