BMW E30 325i by Tokyo...
Collapse
X
-
-
Re: BMW E30 325i by Tokyo...
Ovaj BMW predstavlja primer kako svi automobili treba da izgledaju posle ovoliko godina ako se cuvaju... Cesto ga vidjam u Zemunu i svaki put se odusevim... Neverovatno kako zdrav zvuk motor ima... Kod nas ovakvih kocki ima jako malo....
Dobro si se drzao neko vece sa onim Cirokijem sto ima avionske tockove.... Ipak je on imao dobar zalet, a i V8 je to....MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
-
Pa pre par noci, bordo Ciroki sa niklovanim felnama od 20 i kusur cola vrlo upadljiv... To je bilo kroz Save Kovacevica, od Frenkijeve perionice ka Prvomajskoj... Ti si bio 100% jer nijedna kocka nema tako zdrav zvuk...MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Nisam prolazio kroz Save Kovacevica nocu sigurno 15-tak dana, pogoto ne kod Frenijeve perionice...
A stvarno se ne secam nikakvog cirokija, a kamo li nekog cimanja sa istim????
Ima jedna slicna siva sa mrezastim felnama,isto 6-tak samo 2.0, vec su me par puta mesali sa njom, zato i jurim neke 16-tice koje ce ici u belo da bude malo drugaciji...
Pre neki dan izmerio od 0-100 zdravih 7 sekundi, mozda i 6,8-9 ali da ne preterujem, ima i snimak ali se lose vidi, moracu da napravim jos jedan...
Uzeo sam kraci dif sa sperom 3.91.....
Mislim da ce sa njim ovako lagan stvarno da kida..
Comment
-
-
@Tokyo
Onda se izvinjavam, verovatno je to taj o kom pricas.... Potpuno ista boja i felne u pokretu, kao i zdrav zvuk Bencolinog sestaka... Ali tvoj je sigurno bolji...MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Ma nista, navikavam se...
Ne mogu da izkopam neke felne, ocu da poludim, nekad sam mislio da je 4x100 najlakse naci, ali izgleda da sam se prevario!!!
Zelim neki slican fazon kao na onoj kod zgrade politike, 29-ti...., ako znas na koju mislim???
Comment
-
-
Pa to je idealna zamisao..., kako ne razumes??
Italijanski dizajn a Nemacki kvalitet.. ( od uvek sanjana kombinacija )
Znam ja da su ove felne odlicne, ali su mi nekako dosadne..
elem...
Juce sam izpumpavao gume da bi sacuvao trapove a i ovo malo kamenja sto mi je ostalo u bubrezima, prednje 1.9 zadnje 1.7 bar-a...
npr..
Comment
-
Comment