Aaaa...ja mislio ti bio u Passatu...Bas preko vece vidim navijace Rada isto isprepadali nekoga na poligonu - bez rucne doduse...
Jbg ga malo offujemo, ali i ova tema je usporena do zla Boga...13 strana smo napisali, a covek skinuo tapacirung. Sta li ce biti kada bude spustao auto..."Tihi Don" verovatno.
Ma ja samo ne volim kada ne drze propisano rastojanje iza mene, onda malo "izgubim kontrolu" i pogledam u retrovizor kada on daleko iza mene.
Tako da ja sve to radim zbog bezbednosti u saobracaju .
Pre neki dan sam kompletirao felne, to jest kupio sam dva nova Bravurisa... ( znas gde )
A onda danas na poslu uocim ovog crvendaca sa 17-ticama i napalim se ko malo dete!!!!
Sad moram da izkopam nesto slicno....
Odustao sam od prepravke mojih amortizera pa mi je tvoj "komsija" na e-baycu izlicitirao Weitec amortizere i sad nestrpljivo cekam da stignu, cimnucu te kad budem dolazio po njih...
Kadicu jos jurim...
Kosku sam porucio...
Eibach spreman, nove solje amortizera spremne, plocice nove ( sve ), skoro kompletan trap repariran, limariski deo zavrsen, ostao je da se odradi veliki servis ( zupcasti, filteteri, ulja,.... ) treba i sper da montiram.... ne mogu vise ni da se setim ...
Ima brdo sitnica koje jos trebam da prepravim, enterijer, poluge menjaca ( short shift ). . .
Comment