I ja 155 icu imam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • brzi_pas
    CBC Senator
    • 25.08.2005
    • 272
    • Podgorica

Originally posted by SCHUMACHER
    BRZI P: PROMIJENI TAJ NIK NE MOGU TE ZVAT "PAS" NIKAKO.
    Moze i samo Brzi, a prijatelji me zovu Mijo

Nego, ja ne slikam Marjanovu dok je ne spusti ( a neznam jel' to odradio)...

QV lale, pa sad... da je integrale bila dobra....svasta bi bilo, ali jedna Alfa pored nje sigurno

Dusan SD

OMP- Maglenke imam i stavljam ih sjutra-preksjutra, a imam i znak, samo ga nije jednostavno postavit.... tako da nemzm kad ce bit na auto

Nego, eto imam problem, mislio sam da mi je auspuh nedje pukao jer se odvratno cuje, ali ne, ovaj "pametni" sto je vozio prije mene je makao kat (to mu i ne zamjeram) i "izbacio" sve iz srednjeg i zadnjeg lonca, sad se cuje kao neka zastava sa puknutim auspuhom
    Sta da radim, dal od 156ice odgovara bar jedan od lonaca (posto je 156ica donator djeova bila do sad za dosta djelova oko motora) i dal ce biti previshe bucna ako joj uradim samo cijev i pozadi neki bolji lonac (imam ss nedje po kuci sa duplim zavrshetkom)???

Ili da se mucim i trazim fabricku varijantu, sto nije lako, jer 16v josh nema po otpadima, a od 8v su mislim manji i lonci i cijevi???
    http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
    Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• OMP
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2004
      • 458
      • Krusevac

u principu lonac mozes da stavis bilo koji ne treba tu puno sta da odgovara sem velicine i oblika eventualno ali uvek se nadje mesta da se uglavi negde samo morao bi onda i drzac da prepravis da bi nakacio taj lonac od 156 recimo, jos jedna stvar je kakve lonce imas protocne ili sa komorama od toga najvise zavisi zvuk, jer svaki protocni (zadnji lonac kod vecina automobila) su bucniji od srednjih (neprotocnih tj. sa komorama) tako da ako stavis 2 protocna auto ce lakse disati ali se i cuti jace tako da trebas da ides na fabricku varijantu rasporeda lonaca(mislim da je napred sa komorama a pozadi protocni) a oblik i velicina lonca tj model su manje bitni, ja kod mene i nemam originalan zadnji lonac nego neki pitaj boga kakav, skroz drugih dimenzija i oblika i drzac je prepravljen i zvuk je malo rezonantniji a i ja se nosim mislju da izbacim kat. ali onda ce mi tek pojacati zvuk i sad je malo vise bucna nego obicna ali videcu
      Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• SCHUMACHER
        CBC Član
        • 24.09.2008
        • 77
        • PODGORICA

Spustio je Marijan njegovu.A sto se tice auspuha,upravo on mi je predlagao neke zadnje lonce po 60e-sad kakvi su-ne znam.

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

@Brzi
          Oooo najzad da vidim i tvoju sandjamu !
          Ee,cekanje se isplatilo!
          Extra komplet 155-ce !
          Da te posluzi tih 200k km uz non stop kez na licu !

Comment

• brzi_pas
            CBC Senator
            • 25.08.2005
            • 272
            • Podgorica

Sto se tice auspuha, imam problem sto se jako loshe cuje, bash mi se ne svidja zvuk....
            Abi, za zadnji lonac cu lako, imam SuperSprint ako ocu da ga stavim, nego mi je problem ovo do zadnjeg lonca...

Flavio, Hvala Hvala
            http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
            Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

Working...
            X