Nista ovo ne valja:16-ice,koza,spustena,pa jos 2.0 16V.
BTW kad ces me provozat,jos ne vidjoh kako ide?
I ja 155 icu imam
Collapse
X
-
Abi, pa provozacemo se, samo da ti posle ne bude "tesko" da se vratish u tvoju 1.7
Eh pa sad..... nece se toliko pazit definitivnoOriginally posted by TihomirceDa je moja u gepeku bi imao rezervne kucne papuce i rukavice ,
pa ko hoce da se provoza , izvolte obujte i stavite rukavice i bez pipanja
samo gledanje i osluskivanje

gile
A evo i dnevnih....

http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
Bilo bi mi tesko da se vratim u 1.7 kad bih je ja vozio,a ovako ces me ti vozit,tako da cu lakse podnijet-nadam se
Salu na stranu,sto se tice 1.7-svako kog provozam u Alfu ne moze da vjeruje da tako dobro vuce tu skoljku,sa tim motorom
.Nego da te pitam kad ce bit ta voznja,zvacemo i Marijana?
Comment
-
-
Voznja.... pa kad zovnete, znate dje sam
A za zajednicku, pa posle nedelje da krenemo u zezanje, 3X155, Marjan stavio 17" ti 16" ja ovu zavrshio... bice to fin mini skup 155ica
http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
odlicna
, i boja mi se bas svidja,samo jos maglenke i znak pozadi
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
slikaj i kaci sto pre
ako mislis da nas ne bi ostavila ravnodusnim a i 155ica je u pitanju kako god okrenes mora biti dobra
Comment
-
-
OMP
va bas dobro izgleda (neko bi pomislio da pricamo o ribi).Ima 17" felne MOMO nesto kao na F 430,taj fazon,teget plava boja-skoro crna,sa obje strane joj pise CUORE SPORTIVO duz auta pisanim Alfinim slovima.Nazad ima isti spojler kao ovaj kod BRZOG P.Enterijer je u kombinaciji crne i plave boje.Ocuvana je maksimalno.Okacicemo slike u ovaj neki dan ako Bog da. BRZI P: PROMIJENI TAJ NIK NE MOGU TE ZVAT "PAS" NIKAKO.
Comment
-
-
Uf! Nije mi dobro ,kako je dobra..
Dobro joj stoje te felne!
Ali koza je.... :kadr
Mozda je i vredelo zanemariti deltu pored GTV V6TB i Wide 155 2.0 16v...
Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
SCHUMI slikaj sto pre i kaci, vec me odusevljava
da ne offujemo vise ovde
Comment
-

.
. SVAKA CAST!
Comment