Znaci uspeo si da ga prepakujes, svaka cast.
Inace na prvoj slici obrvice koje je imala su joj stajale ko piletu samar, ovaj sise
Prednji kraj bi lepse izgledao i bez farova.
@brzi hehe, ja bi i s tim bio zadovoljan jer je meni lagane voznje uz svega par gasova, uhodavanja, posrkala 25l za puno manje od 100 km
Znaci nesto definitivno nije ok Ok istina, gubio sam vodu, pa bog zna sta je termo davac radio s smjesom, vidjet cemo u iducih par dana kako ce biti.
skyline, pa i meni bi torosila da nemam do centra 8 lezecih i 6 semafora (2.5km) i da ja umijem laganije sa gasom... inace, moze i 15, na otvoreno ispod 10, ali zato moze i 20+
trizex, jesu ti ventili rastelovani, ako cupka, umije dosta vishe i da potroshi
skyline, pa i meni bi torosila da nemam do centra 8 lezecih i 6 semafora (2.5km) i da ja umijem laganije sa gasom... inace, moze i 15, na otvoreno ispod 10, ali zato moze i 20+
nemoguce je iskulirati ovih 200 konja na zadnjoj osovini i voziti stedljivo
ali i pored koriscenja svake raskrsnice da se poigram, meni ne prelazi 15
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
au matori pa ti si napravio nesto sto se ovde ne vidja svaki dan,stara croma sa novim enterijerom i alfinim srcem
daj neku sliku enteriera,posto hocu i ja da menjam enterijer koji se sav izvitoperio i skripi i daj ako si skidao tablu reci kako da utegnem da ne skripi,kao da imam cvrcka izmedju table i soferke
ja sam inace ubacivao 1.6 iz fiata 125 specijala sa 2 bregaste,ali prepravka nije skoro nikakva,sem creva za hladjenje,koja su nastavljana sa cevima od auspuha i krivinama od auspuha
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
jesi siguran u to? pa sta ima, klasicne plocice? nisam otvarao jos pa ne znam, majstor jedan mi je spomenuo samo da ovaj ima hidropodizace, pa zato sam i mislio to
@ljube - poslikat cu fino kad zavrsim, nema problema, imam sad nekih slika al kad je instrument tabla bila stara, nju nisam znao odmah zamijeniti napatio sam se dok sam nasao sve zavucene sarafe, a lako je dozlaboga kad znas gdje su
@skyline - sad-zasad, pod hitno mi je skratiti amortizere, pogotovo naprijed, jer su predvidjeni bili za tezi motor, pa se em odigla malo naprijed, em puno hodaju. A nisam nista dalje planirao bar preko zime, kocnice su mi dobre, nabavit joj kakve celicare s uskim nekim gumicama i smirit dozivljaj
Comment