Honda Civic Vti
Collapse
X
-
@TETAK
...mnogo mi je taj ofset mali......koji ti je ET na sadasnjim felnama...
Comment
-
-
2Luna: Definitivno ima stvari koje se ni meni ne svidjaju,ali bih volio imati onakve zadnje lampe i zadnji branik,to mi je bas cool.Sto se tice spojlera,ima ih raznih pa bi trebalo vidjeti koji mu najvise odgovara.
2Tetak: Ne moras se brinuti za dimenzije guma i kotaca jer do dva cola u visinu i dvije dimenzije u sirinu moze proci bez problema,naravno,od tvornicke gume koja je predvidjena za taj auto.
Pozdrav!
Comment
-
-
TypeR...Ni jedna druga dimenzija guma sem fabricke ne moze hondu savrseno drezati u krivini...veruj mi isprobao sam na mojoj H.Zato ja drzim moje 14' 185/60...sad imam u planu samo da stavim lepsu felnu.A dimenziju ostavljam istu...i sto je jos bitnije nemam nikakvih problema sa trapom...
I najvishe mrzim kad mi cajger laze zbog dimenzije guma!Power of dreams !!!
Comment
-
-
Honda cinimi se da gresis malo sto se krivina tice.
Auto ce mnogo bolje lezati sa vecom felnom i tanjom gumom(sto tanja to stabilnije lezanje) samo sto ce onda felne da kukaju po ovim nasim rupama, jedino sto gubis sa velikim tockom je ubrzanje.
Ja sam umesto 185 60 14 stavio 195 45 16 i jako malo sam izgubio na startnosti jer je razlika u obimu mala, imas one digitrone za racunanje obima tockova pa vidi kolike su razlike.
pozdrav
Comment
-
-
Pazi...sve je to mozda tako...ali zasto je onda fabrika propisala bas te gume?Znam da imam te digitrone...nesto sam kontao da stavim 15' ali kojio profil onda moram d astavim da bi dimenzija bila ista?Verovatno /50...a onda sa druge strane se plasim rupa...ni sam ne znam sta da radim.
Sad sam nabavio neke 16' petokrake ali bice na prodaju!Power of dreams !!!
Comment
-
-
-
Meni se dimenzija 195/50-15 savršeno uklopila(iako je moja Hondica sa motorom od 1,4 litra).U krivini mi kočnice više uopšte nisu potrebne jer auto savršeno leži.Mogu vam reći i da je udobnost na potrebnom nivou i to toliko da sam i sam iznenadjen.Pretpostavljam da je to i zasluga odličnih "Falken ZE-502" guma sa kojima sam zaista prezadovoljan!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment