Ma daj bre koje upustvo,pa ne vozimo insigniju To sam na otpadu nasao u jednom kadetu i pitao coveka koliko je to para,on kaze nosi to,ne kosta nista To sam uzeo fore radi,a ne zato sto ne znam gde se pale svetla ili ukljucuje ventilator...ako nadjem jos neko uzecu ti ...
Iskreno,ovim zutim migavcima mi nista ne fali...ali ako bas naletim negde nekad na bele uzecu ih,nece skoditi
A za spustanje cu videti sta cu i kako cu. Prozore cu zatamniti vrlo malo,diskretno,a nastavak auspuha mora bit fin
Fala potpredsednice , fala Zujo Pa nije bas kratko vreme...poceo sam sa sredjivanjem kada je auto stigao,a to je 6.januar Ali radilo se ,jurilo se za delove, pozurivali se majstori,klasika
Danas se vracam sa posla i prolazim pored petosevica,idem ka kruznom toku i panduri stoje kod petosevica u pezou. Ja lagano prosao i vidim njih krenuli za mnom,stanem na semaforu,oni tik sa moje leve strane,spustaju prozor,spustam i ja i pita me lik: ''Jel to originalan kadet?'' Ja mu kazem:''Kako to mislis jel originalan? '' Kaze on: ''Vozi iza nas i stani sa strane''. Ja rekoh mozda misle da sam nesto budzio,menjao,pa da nije legalan i tako to.Ja sedim u autu,ukljucio sva cetiri,oni izlaze i vidim im osmeh na licima. Izlazim i ja i oni kazu: ''Nismo videli ovakvog kadeta,koliko si ulozio para,jel to metalik boja,gledaju unutra,ovaj jedan izvadio telefon i slika sa strane. Trazili mi saobracajnu u kojoj pise crna boja,ja ih preduhitrim i kazem nisam to stigao da promenim,kazu oni opusteno,vratili mi saobracajnu i kazu ajde zdravo,jer smo stali tacno iza znaka za zabranjeno parkiranje,pa je 73ojka bila iza nas i pokusavala je da nas obidje
hehe znam te scene sa pandurima iz raznih automobila. a sto se tice boje u saobracajnoj, to moras odmah da sredis jer ako te nahvata interventna ili neki drugi pandur koji nije bas najbolje raspolozen mogu da ti oduzmu kola a bogami ide i kazna uz sve to!
Zuxe kada kazes najbolja kockica kod nas mislis na OPCS,forum,BG ili Srbiju?
mislim na OPCS, forum, BG i Srbiju, tj. bar u odnosu na one kadete D koje sam ja video kod nas (naravno oni koji luduju za motorom od 300-400ks ce reci drugacije, ja sam ipak styler, a ne tuner )
Comment