Opel Kadett D GTE
Collapse
X
-
Re: Opel Kadett D GTE
Dobrodosao,
I tvoj kadza je ok,bas,basSlobodno otvori novu temu pa se predstavi ti i predstavi svoj atuo,stavi sto vise slika,nece da skodi
Pozz
Comment
-
-
Comment
-
-
@ Ciklon
@ Yealousy
Kao sto rekoh,ksenoni su ksenoni,ali meni i ovi za sada zavrsavaju posao
Comment
-
-
Originally posted by NuccioHvala ČičaUveliko uživam...mora se priznati da je poseban osećaj kada od gotovo ničega stvoriš nešto
mozes i da se ozenis i da napravis decuKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
-
Eeeee matoreieieieStopaljke sam kupio od coveka iz Backe Palanke koji je kupio neki magacin,a u tom magacinu je bilo mnogo novih originalnih delova za razne automobile.Naisao sam na oglas,pozvao i pitao sta sve ima za kocku i rece da ima stopaljke nove original i to mi je poslao,tako da nema nista vise(mozda ima delove limarije-haubu,krilo) ...a migavce sam kupio u Velasu, jer nisam uspeo to da nadjem nigde...
Comment
-
-
Pre nekoliko dana bio sam do Palica,pa sam se javio bivsem vlasniku kadeta i otisao kod njega...video je vec kadju ovde na forumu,a sada i uzivo i drago mu je bilo sto kadet nije otisao u staro gvozdje, a meni je drago sto sam imao tu srecu da naletim na takvog prodavca i coveka i ovom prilikom ga pozdravljam
Evo nasao sam neke slike, za pravo poredjenje i jednu onako koja mi se svidela
Comment
-
Comment