Opel Astra Bertone 2.0T Z20LET

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Re: Opel Astra Bertone 2.0T Z20LET

Trend Car ne naplacuje predracun, meni ga nije naplatio kad sam trazio. Autopromet je trazio 4000din i da uradi predracun za 7-10 dana, dok je u Trendu predracun bio zavrsen za dva dana. Cene delova i opravke (radni sat i sl.) su iste kod svih. Dobro ce ga uraditi u Trend-u ili Autopromet-u, nesto bolje u Autoprometu.
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• nemkebg
      CBC Senator XXL
      • 25.05.2008
      • 337
      • Beograd, Novi Sad

ma i taj predracun ce mi posle isplatiti, tako da to nije problem ako su oni najbolji i najskuplji, to mi treba..
      Toyota je mozak
      Aston Martin je lice
      Kadilak je stomak
      Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Predracun se pravi na osnovu zapisnika koji im ti doneses i u dinar je isti kod svih ovlascenih.
        U bilo kom ovl servisu ces dobiti toliku cifru da ce osiguranje ici na totalku.
        Proces je takad da oni (na osnovu nekih svojih parametara i tablica) procenjuju vrednost auta, to umanjuju za vrednost auta u aktuelnom stanju ( i to nesto vredi i to dosta, videces) i isplacuju ti razliku te dve cifre umanjenu za neke takse i sl.
        Meni je za Corsu C predracun bio 1.200.000.00din na posnovu predracuna s naznakom da je moguce povecanje kad se zaista uvidi pravo stanje, dakle, kad se auto raskupusa...
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• nemkebg
          CBC Senator XXL
          • 25.05.2008
          • 337
          • Beograd, Novi Sad

ok, mislim da sam skontao kakve me sve zajebancije cekaju u narednom periodu, hvala na korisnim savetima.. nadam se da ce se sve dobro zavrsiti..
          Toyota je mozak
          Aston Martin je lice
          Kadilak je stomak

Comment

• nemkebg
            CBC Senator XXL
            • 25.05.2008
            • 337
            • Beograd, Novi Sad

zapisnik jos nije stigao, ali me evo bas malopre neko zvao na fixni, cale se javio, da pita da li prodajem kola??? kaze video na internetu.. odakle mu moj fixni broj??!!
            Toyota je mozak
            Aston Martin je lice
            Kadilak je stomak

Comment

CBC Član
              • 15.03.2008
              • 19
              • Stara Pazova

Ako si negde ostavio svoje prezime, ili adresu, moze preko imenika da se dodje do telefona : http://www.belestrane.nadlanu.com/site/

A inace koji shit sa autom
              Em nemas auto, em da li ces izgubiti 1000, 2000, 3000 na njemu.. A na primer sa 2000 mozes da odes 45 dana na Tajland.. pa se kada vidim tako nesto zapitam ima li smisla (naravno ukoliko pare nisu problem onda nema veze) uopste natezati novac da se kupi nesto sto moze u sekundi da nestane

Comment

• nemkebg
                CBC Senator XXL
                • 25.05.2008
                • 337
                • Beograd, Novi Sad

ma kome danas pare nisu problem hehe...
                Al evo ni danas nema zapisnika, stvarno ja ne znam sta vise rade...
                Toyota je mozak
                Aston Martin je lice
                Kadilak je stomak

Comment

• nemkebg
                  CBC Senator XXL
                  • 25.05.2008
                  • 337
                  • Beograd, Novi Sad

e ovako...danas sam bio dole i dobio sam neki da kazem izvestaj, ne zapisnik koji je stajao tamo 2 dana posle udesa, a mene njakali 2 nedelje... pa sad zamislite moju reakciju... u tom da kazem zivestaju pise sledece..:
                  dana tog i tog oko 20:30 na kolovozu obilaznice oko beograda, dobanovci-ostruznica, NA NADVOZNJAKU ( na ovu cu da se zalim jer nisam bio na nadvoznjaku nego ispred) ulica ta i ta doslo je do saobracajne nezgoe-sudara:
                  putnickog vozila marke opel vektra te i te tablice sa polisom osiguranja tom i tom( isto je u delti al meni ne pise podatak u kom sam osiguranju pored mog auta) vlasnistvo tog i tog, otac je vlasnik, upravljao SIN taj i taj sa prebivalistem la bla...
                  i putnickog vozila marke opel astra vlasnistvo mog oca kojim sam upravljao ja...
                  u ovoj saobracajnoj nezgodi teske telesne povrede prelom leve nadlaktice zadobio je putnik, otac..... lekarska pomoc ukazana u urgentnom centru nakon cega je upucen na dalje lecenje u ortopedsku bolnivu u visegradsku, povrede konstatovala dr Gliskovic..
                  materijalna steta na vozilima ceni se na oko 150000 dinara... ( xexexex)
                  do nezgode je doslo tako sto je vozac, sin, upravljajuci vozilom ru tablica, kretao kolovozom obilaznice oko beograda iz pravca dobanovaca prema ostruznici, kada je dosao na nadvoznjak iznad ul brace nikolic, prednjom desnom stranom vozila udario je u zadnju levu stranu ZAUSTAVLJENOG UZ DESNU IVICU KOLOVOZA U ZAUSTAVNOJ TRACI, vozila mog, kojim sam prethodno ja upravljao i na tom ga mestu zaustavio ja, a prthodno se kretao u istom smeru...
                  Vozaci su alkotestirani i sa displeja alkometra ocitane su vrednosti 0,00 promila...
                  Povodom ove saobracajne nezgode obavesten je dezurni istrazni sudija taj i ta Drugog opstinskog suda u beogradu....
                  stetu sam prijavo cim sam ovo dobio, i sutra mi izlazi procenitelj...
                  sta sad ovo znaci??? zasto u opstinski sud???
                  Toyota je mozak
                  Aston Martin je lice
                  Kadilak je stomak

Comment

• Dzoni_mkv
                    CBC Senator XXL
                    • 29.04.2007
                    • 875
                    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Sudija je obavesten zato sto je bilo teskih telesnih povreda. Koliko znam tu bas i nisu male kazne. Mali ce dobro da nadrlja. Sto se tebe tice, cist si vidi sta ces za auto. Verovatno ce te pozvati kao svedoka i to je to.
                    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Delija
                      CBC Senator XXL
                      • 29.08.2005
                      • 310
                      • NS
                      • plavi auto

To RU na tablicama mnogo toga objasnjava...
                      Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

Verovatno je otac vozio pod uticajem alkohola, te da bi steta bila manja krivicu prebacise na treznog sina...

Comment

• nemkebg
                          CBC Senator XXL
                          • 25.05.2008
                          • 337
                          • Beograd, Novi Sad

e ovako bio ovaj iz osiguranja, slikao milion slika, gledao proveravao, kaze sto i sam znam da je prednje branik nesto radjen bla bla bla, te mator auto, i da cu ja morati da ucestvujem u steti na limu???!!!! ne razumem zasto?!?!! ali je spomenuo da ce najverovatnije biti totalka sta god to znacilo...
                          Toyota je mozak
                          Aston Martin je lice
                          Kadilak je stomak

Comment

• srdjanissan
                            CBC Senator XXL
                            • 20.11.2008
                            • 720
                            • beograd

pa oce da te isprepada da ti pomislis da ces jedva izvuci pare i prihvatiti ono sto ti oni predloze...a ti to nikako ne smes da uradis.
                            znaci tvoj auto je to godiste,to stanje,ta kilometraza i oces isti takav ....

on je placen da sto manje para tebi da za odstetu.

ako ti procene na manje na sta se uklapas da kupis drugi,ne prihvataj to nikako. daj im svoj auto i kazi,evo vama,vi radite sa ovim sta ocete,meni dajte drugi ili pare za drugi.

lisice su oni...
                            kad koči,cepa gume i prevrće se!
                            papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• nemkebg
                              CBC Senator XXL
                              • 25.05.2008
                              • 337
                              • Beograd, Novi Sad

videcemo sutra kad dobijem taj zapisnik o steti sta ce da pise... kontam da taj zapisnik treba da nosim u neki servis, al kako da ga nosim u ovlasceni ako ja moram da ucestvujem u steti>>> okle mi pare???
                              Toyota je mozak
                              Aston Martin je lice
                              Kadilak je stomak

Comment

• srdjanissan
                                CBC Senator XXL
                                • 20.11.2008
                                • 720
                                • beograd

ja sam morao da platim sve,pa onda oni da mi daju i da ih jurim mesecima za pare.
                                znaci ako nije totalna steta,tj ako traze da ga popravis,lepo u ovlasceni servis,pa koliko kosta da kosta,to tebe ne zanima,nek oni prebijaju sa servisom...a ako je totalka vidi da li se uklapas,nemoj nista da potpisujes odma,uzmi,kazes razmislicu,pa im doneses sutra.
                                kad koči,cepa gume i prevrće se!
                                papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

Working...
                                X