Opel Astra Bertone 2.0T Z20LET

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nemkebg
    CBC Senator XXL
    • 25.05.2008
    • 337
    • Beograd, Novi Sad

Re: Opel Astra Bertone 2.0T Z20LET

koji ce mi moj kasko?? sto sam stajao u zaustavnoj traci?? PA JBT STA BI BILO DA SAM MENJAO GUMU!!!! DA"L BI OVO SADA KUCAO!!!!! kad izadje osiguranje da proceni stetu samo cu reci necu da znam da je bila lupana, a sta kosta to me ne zanima!!! ovu felnu mi je skroz iskrivio... napred je mislim kuler pukao, pokidana neka creva, znaci strasno!!! KAKO JE MOGUCE DA NE VIDIS AUTO KOJI STOJI SA UPALJENIM SVETLIMA I MIGAVCIMA!!! inace kad mi je slep stigao, krenuli smo u pravcu ka dobanovcima jer ima tu neki mali parking pa da se okrenemo, tragovi kocenja jedno pedesetak metara iza i svi krivudavi... sta kako nemam pojma!!! samo hvala Dobrom Bogu pa sam iz kola izasao 10s pre....
    Toyota je mozak
    Aston Martin je lice
    Kadilak je stomak
    Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

Cuti,hebes auto,bitno da tebi nije nista,sredice se kola,steta jeste,ali sta mozes.

Comment

• hagor
        CBC Senator XXL
        • 05.12.2007
        • 362
        • Krusevac

sva sreca te si na vreme izashao iz auta, hvala bogu da tebi nije nishta.

inace shta cesh sa autom, poshto je shteta velika jel ce da bude popravka ili ce ceo auto da ti isplate?
        BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
        Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

Originally posted by nemkebg
          koji ce mi moj kasko?? sto sam stajao u zaustavnoj traci?? PA JBT STA BI BILO DA SAM MENJAO GUMU!!!! DA"L BI OVO SADA KUCAO!!!!! kad izadje osiguranje da proceni stetu samo cu reci necu da znam da je bila lupana, a sta kosta to me ne zanima!!! ovu felnu mi je skroz iskrivio... napred je mislim kuler pukao, pokidana neka creva, znaci strasno!!! KAKO JE MOGUCE DA NE VIDIS AUTO KOJI STOJI SA UPALJENIM SVETLIMA I MIGAVCIMA!!! inace kad mi je slep stigao, krenuli smo u pravcu ka dobanovcima jer ima tu neki mali parking pa da se okrenemo, tragovi kocenja jedno pedesetak metara iza i svi krivudavi... sta kako nemam pojma!!! samo hvala Dobrom Bogu pa sam iz kola izasao 10s pre....
          Sad ces da pocnes da places sto nemas kasko... Zelim ti puno srece u sexu sa osiguravajucim drustvom i krivo mi je sto ti se ovo desilo.

Comment

• nemkebg
            CBC Senator XXL
            • 25.05.2008
            • 337
            • Beograd, Novi Sad

videcemo sta ce biti, al ja znam da nisam kriv, zato i ne placem jer necu ja ovo da platim.... i kako sad ide ta sva procedura??

Evo par novih dnevnih slika....
            Toyota je mozak
            Aston Martin je lice
            Kadilak je stomak

Comment

• vlada08
              CBC Senator XXL
              • 22.07.2008
              • 306
              • smed.palanka

brate, al te ovaj otkinuo , znas sta, kazi ti njemu nek on tebi isplati auto koliko vredi-netaknut naravno, ti lepo kupis tebi drugu astru a on nek radi sa ovom sta hoce i zdravo, pa od ovoga auto nikad ne moze da bude

i krov je cak krenuo, kakva je situacija sa prednjim stubom kod suvozacevih vrata, nisi slikao tu stranu?

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Cekas zapisnik od policije (~15dana), sa time ides u njegovo osiguranje gde ti oni zakazuju dolazak procenitelja (~10dana). Kada ti on pregleda auto obavestava te o tome da ti je auto mator i da zbog toga sto ima vise od 4god starosti ima odredjenih penala tj do 40% na lim (60% od vrednosti novog*) i na njegovu procenu isto tako cekas oko 15ak dana.

Ponude ti cifru, ti se upisas od smeha ili krenes da pretis pistoljem, a moj ti je savet da odmah kontaktiras jedan od onih odstetnih centara koji rade na procenat, jer sva osiguranja idu na fazon da te zajebu pri isplati i to ce da forsiraju do kraja tj da te zajebu koliko god je to moguce.

Ili unajmi svog advokata ili idi u odstetni centar (imam negde vizit kartu, potrazicu je), posto mislim (posle 3 meseca zajebancije sa osiguravajucim drustvom) da je to jedino resenje da sacuvas zivce i koliko-toliko ublazis nemanje auta u sledecem duzem periodu.
                Odstetni centra je dobra varijanta, jer rade na procenat, a po prici izvuku dovoljno za tvoju popravku auta + njihov deo. Nazalost za njh sam saznao tek nakon zavrsene, kompletne, peripetije sa osiguravajucim drustvom.

edit: Postoji mogucnost da ti procene totalnu stetu i isplate vrednost auta po katalogu (zaboravio sam tacno kako se on zove). Naravno sve zavisi od procenitelja.

Comment

• nemkebg
                  CBC Senator XXL
                  • 25.05.2008
                  • 337
                  • Beograd, Novi Sad

Videcemo sta ce biti u zapisniku.. nego ljudi jesam ja nesto pogresio?? jesam ja mozda kriv za ovo?? to se desilo oko 8 i 10,15, znaci nije bio totalni mrak, a kad sam izlazio iz kola video sam nize farove, a cini mi se da su upravo to bili ovi, znaci mogli su i da vide kad sam izlazio..
                  Toyota je mozak
                  Aston Martin je lice
                  Kadilak je stomak

Comment

• srdjanissan
                    CBC Senator XXL
                    • 20.11.2008
                    • 720
                    • beograd

vozilo koje je u mirovanju tj parkirano ,nikad ne moze da bude krivo.makar ti preprecio i ulicu,ako te neko osine dok si parkiran-stojis,on je kriv....sta je bilo sa vozacem-ima,jel im radjen alko test?

nije mnogo strasno,sta ljudi sve dovedu u prvobitno stanje,kod mog komsije dodje auto urnisano isprevrtano i covek ga odradi tako dobro i kvalitetno,da ja nemam reci...pogotovo kad dobijes odstetu ,samo uzimaj original delove i sve sto ti je sumnjivo menjaj ,pa racun ispostavi osiguranju,platice ti,jer kad imas racun,ne postoji nesto sto to moze da pobije.
                    sve zavisi i kako se dogovoris sa osiguranjem,da li ce oni da ti popravljaju ili ce da ti daju pare ,ali nikad nemoj prvu sumu da prihvatis,ako nije realna,odes raspitas se koliko otprilike sve kosta (original delovi,majstor,farbanje auto itd) i na osnovu toga procenis koliko ce da te izadje i jos ako ima dodatnih problema dostavis im racune kasnije i traba da plate.

ali ako ces da ga zadrzavas ,nek ti to odradi neko za koga znas da ce ti odraditi kako je bilo,neko u kog imas poverenja
                    kad koči,cepa gume i prevrće se!
                    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• nemkebg
                      CBC Senator XXL
                      • 25.05.2008
                      • 337
                      • Beograd, Novi Sad

pravo da vam kazem ne znam ko je vozac bio, sok jbg, kad sam istrcao gledao sam u kola od kojih sam otisao 10s pre, ostavio upaljen motor, svetla migavce rucnu... e sad kad sam im prisao i pitao jesu ok, rekli su jesu samo je otac slomio ruku, ostali ok, pa sam pitao ko je vozio i ne mogu sa sigurnoscu da kazem ali mislim da mi je otac rekao da je on, a kasnije je kao vozac u pricu upao stariji sin.. e sad njih obojicu je neko odvezao do urgentnog pre nego je policija dosla, da li im je tamo radjen alko test ne znam, ali policija je rekla da je poslala patrolu tamo. meni su radili test, naravno 0.0...
                      Toyota je mozak
                      Aston Martin je lice
                      Kadilak je stomak

Comment

• ciklon
                        CBC Senator XXL
                        • 11.08.2008
                        • 362
                        • Beograd

Pazi, gledam i ne mogu da verujem...
                        Čoveče, baš mi je žao što ti je urnisao auto ali hvala Bogu pa si ti imao sreće...
                        Po nekom mom iskustvu sa osiguranjem, proceniće ti totalnu štetu ( jer to zaista i jeste ) i ponuditi prvu cifru koju ne prihvataj nego traži novu procenu gde ćeš dobiti više para.
                        A taj auto prodaj ali ne u bescenje, i kupuj drugi auto.
                        ponika marke ROG :-)

Comment

• Cherokee_NS
                          CBC Senator XXL
                          • 08.02.2009
                          • 802
                          • Novi Sad

Mislim da mu se ne bi isplatilo da popravlja tu stetu... Ta cela strana je popusila, morao bi seci taj ceo blatobran zadnji i variti drugi ... Pitanje je gde bi mogao tu stranicu naci, ne znam jel u Sapcu imaju... Jos uz to dodaj da je verovatno i patos pretrpeo stetu, za stubove da ne pricam, a sto kazu izgleda da je i krov krenuo ... Mnogo bi tu posla trebalo da se auto dovede u prvobitno stanje pogotovo limarskog i mehanicarskog, a sto se tice farbanja morao bi ceo auto farbati ... Moja preporuka je da izganjas pare od njegovog osiguranja (po meni najbolje bi bilo da proglase za totalnu stetu jer bi dobio kes po njegovoj kataloskoj vrednosti, a kontam da taj auto po katalogu nije ispod 6-7 hiljada), znaci nadji dobrog advokata ili sta vec, tuzi za stetu , a kad se to sve zavrsi prodaj auto takav kakav je sa papirima za neku cenu pa nek se drugi neko hebe oko njega.

Pozdrav i sve najbolje.
                          Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Dzoni_mkv
                            CBC Senator XXL
                            • 29.04.2007
                            • 875
                            • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Od svih mogucih scenarija, dogodio ti se najbolji i najgori. Najbolji jer nisi bio u autu, takav udarac moze da ostavi teske posledice po vrat i kicmu. Najgori jer ti je auto totalka. To ne popravljaj ni za zivu glavu, mislim mozes pa da ga prodas, ali opet si nekom drugom uvalio nebezbedan auto gde lako moze glavu da izgubi. Inace, ovde nema seckanja blatobran itd, vec ceo zadnji deo seces pa varis nov. Ja ne bih stavio glavu u torbu pa ponovo seo u taj auto. Pokusaj sa osiguranjem da napravis totalku, uzmi pare prodaj olupinu auta U DELOVE , to je turbaljka mislim da se drustvo iz opel sekcije vec oblizuje za LET, ima sta da se skine pogotovu sa prednje strane i to je to. Drugi auto i uzivaj.
                            You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• sdavid
                              CBC Član
                              • 26.03.2009
                              • 34
                              • novi sad

Slazem se, od tog auta nema nista. Nisam limar ali mislim da nema kvalitetne poravke.

Comment

• nemkebg
                                CBC Senator XXL
                                • 25.05.2008
                                • 337
                                • Beograd, Novi Sad

videcemo sta ce biti samo da dobijem zapisnik a onda krecemo u akciju.. pa cemo videti sta ce biti... stvarno mislim da je steta sigurno izmedju 5,6hiljada...
                                a auto vredi malo vise...
                                hvala na savetima, pomoce mi jer zaista nemam iskustva sa ovakvim stvarima... al nadam se prvo da je sa covekom sve ok, a za kola i odstetu cemo se dogovoriti.. al evo sve vise i vise razmisljam da od popravke nema nista...
                                Toyota je mozak
                                Aston Martin je lice
                                Kadilak je stomak

Comment

Working...
                                X