da jbg, hoce to da predstavlja problem?? stvarno su joj gume dobre pa mi zao da menjam i drugu pozadi. gledao sam one sifre i proizvedene su u decembru 2006..
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Pa znam da se menjaju al jedva sam i ovu iskopao, da valja... a para za novu sada nema tako da ne hvali joj nista, nadam se, barem se u voznji nista ne oseca.
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Pa nije stvar samo u dimenziji... Treba naci istog proizvodjaca i model kao i da je priblizno stara i potrosena kao ona druga, a to je jako tesko... Jedino resenje je da kupis dve gume...
a i auto se nece puno voziti, em dok se ne odradi taj veliki servis, a i taman ce za mesec dva mozd i pre biti para za dve nove gume... ne vidim sta je tu lose odrzavanje... to je samo privremeno resenje, necu valjda da vozim na rezervnoj 16? koja je inace ko nova...bitno je da se auto ne kida....
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Pa ono kao, odvalio si rupu, pocelo je dosta lampica da svetli, nisi otisao u servis... to za pocetak... ja sam ti rekao da taj auto dosta pruza al i dosta trazi
Prodaj auto Nece mozda primetiti da su razlicite gume... Imao sam isti takav auto. Gume jesu skupe,ako pricamo o novim gumama,ali bas ako nemas onda uzmes 2 u paru,pa neka su polovne,jbg,ali da su isto potrosene,isti proizvodjac,ista sara,da nisu mnogo matore(moze ona da ima extra saru,ali da je recimo 2003-e godiste,a to je plastika) i ako ne mozes bas da nadjes te dimenzije ona mozes 225 45 17,te pasu,ali bitno je da budu iste na jednoj osovini i obrati paznju na smer okretanja(da ne uzmes dve leve,ili dve desne,da se tako izrazim)
A sto se lampica tice,cim se neka upali odmah u servis.Ako se upalila,a potom ugasila to ne znaci da je sve u redu,jer komp pamti tu gresku i mozes imati problema...Nova godina je prosla,pa ne treba da ti sija novogisnja jelka oko brzinomera i obrrtomera
zasto bi prodavao kola?? zbog jedne gume?? pa neka hvala... auto se nece ni voziti dok ne poseti servis, tako da.... a sad sto sam morao da odem da nabavim drugu gumu nece valjda sve da se raspadne....
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
i obrati paznju na smer okretanja(da ne uzmes dve leve,ili dve desne,da se tako izrazim)
Gume koje imaju smer kretanja su sve iste... Ne postoje leve i desne dok se ne namontiraju na felnu... Svaki vulkanizer je vec naucio da procita koja je spoljna strana gume, tako da ce tesko pogresiti...
Comment