Kazu mu sine do juce si vozio auto,a posto to nisi znao da cuvas od drugih evo ti sad pare za odstetu pa sebi kupi biciklu.
Ma to su teski smraadovi, ja uopste ne znam kako ta osiguranja rade, ko tu uzima pare, gde ih oni trose.... Dozivis ovako nesto jos ispadnes kriv sto si tog dana uopste krenuo negde,sto nisi isao autobusom
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
pa evo napisah iznad sta je rekao taj vestak danas bili u osiguranju, za dan dva isplata i zavrsena prica... corsa ide na prodaju, pa se trazi novi auto...
Od sad pa nadalje, SAMO KASKO!!
@Laki: znas kako ja sad gledam na sve to, osiguranje uopste nije krivo za ovoliko odugovlacenje vec sudstvo, mada vestak iz osiguranja verovatno ima iskustva sa slicnim slucajevima tako da je mogao da pretpostavi kakav ce zakljucak biti, pa onda ne bi trazili sudsko vestacenje, al sta da se radi... para je taman toliko za isti auto, a sad ko ce da plati nerviranje, 10kg dole jbg...
Al hvala Bogu zavrsenoje i to...
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Gotova je astra, novi vlasnik ju je sredio, a ja od decembra furam korsu hehe. Slikao sam je, ok je odradjena, ne znam koliko ga je kostalo, okacicu slike kad dodjem za bg. :-)
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Comment