Audi A4 1.8 20V - slike & utisci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pistol_ns
    CBC Član
    • 22.04.2005
    • 36
    • NS

alfa 156 je vrh vrhova
    i uopste nisu poredjena 2 automobila iz iste cenovne kategorije jer je taj audi u startu bio 30%+ skuplji a za te pare kupis novu alfu stavis neke fine amortizere pa da vidimo ko ce bolje da lezi i da izgleda
    a tek da ide......
    mislim sta reci

Comment

• 156V6
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 415
      • BEOGRAD

Svidja mi se Audi felne su mu lepo legle vizuelno lepo izgleda,ostalo ce vreme pokazati

auto u krivinama pod gasom lezi mnogo bolje od moje stare alfe 156, tvrdji je (alfa se ljuljala), bolje vuce na obrtajima ispod 3000
      necu da idem u off ali jedan od najachih aduta Alfe156 je lezanje na putu i u krivinama znam koliko je neponovljiv osecaj kad se uleti sa 90-100 u neku krivinu auto je bukvalno zalepljen za asfalt izbor guma(i dimenzija) je naravno presudan.

Znam da si imao puno problema s 156icom i zao mi je zbog toga nadam se da ce sad biti bolje sa Audijem,ako se nekad vidimo voleo bih da sednes sa mnom i odemo negde gde su krivine sa malo ostrijom voznjom posle mozemo da sednemo u Audija da uporedis sam a mozemo da povedemo i bricka zanemericemo razlike u motoru i gledacemo samo lezanje u krivinama

Pozz

Comment

• kilson
        Moderator
        • 09.10.2004
        • 3216
        • NoviBGD
        • AR 75 GT

Nemanja, nek' je sa srecom automobil!

OFF: @brick & ostali: Tema je rascepljena i na OVOJ adresi mozhete nastaviti diskusiju o bilo chemu protiv Alfe. Molim da se u ovom thread-u drzhite naslova.
        Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• micko
          CBC Član
          • 08.05.2005
          • 72
          • novi sad

na slici mi izgleda vishi nego sto jeste uzivo, valjda zbog ugla slikanja
          Sumnjam da je do slike, kada je neopterecen zaista izgleda bas visok, kao da je neka off road verzija. Znam, i sam imam A4 i neopterecen izgleda bas tako: sav 'off road-asto' . Medjutim, cim neko sedne u auto odma to izgleda mnogo bolje.

ali npr audija mogu da vozim kao da je dizel i da vec na 3-3.5krpm prebacim u visi stepen
          uuuuu, mnooogo je 3.5krpm za dizela, 3k je zaista gornja granica, ja shaltam cim mi predje 2.5k, nema potrebe za visim obrtajima

plus 1000din na radar juce kod rodica
          ja naucio lekciju, jest ocajno sporo ici 60 tamo ali mora se

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

Auto je prelep ali mislim da bi mu ono "T" pomoglo u mnogo čemu!Točkovi su mu odlično legli i da napomenem, meni se ovaj model četvorke više dopada od ovih novih.Nekako je najviše svoj.Ovo novi kopiraju veće modele kuće!
            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Srdjan
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 2416
              • Bajina Basta/Beograd

Ma auto bez Turba, nije auto.
              Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• NemanjaNS
                CBC Veteran
                • 26.10.2004
                • 121
                • Novi Sad

Argh
                znam ljudi da T znaci puno al sam momentalno u fazi kad mi se dopada da sipam gorivo i nemam problema & odrzavanja (posle korada koji me je dobro sluzio ali je ipak '90, i one alfe koja se nazalost raspadala), videcemo koliko ce me drzati ovo raspolozenje
                inace ponudio mi je majstor pre par dana neku varijantu zamene za A4 (isti taj stari model kao moj) ali quattro sa sestakom 2.8 oprema full fulova ali me nervira sto sam ovog audija preveo na sebe i reg. je tek produzena, a to za ovaj 2.8 v6 kosta oko 1000eur zajedno
                sad sam u potrazi za nekim dobrim motorom tako da ako opet zamenim kola - otpada mi dvotockas..
                Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..

Comment

• Wartburg
                  CBC Senator XXL
                  • 01.02.2005
                  • 663

Kada bi morao da biram izmedju MB i BMW... Izabrao bih AUDI! Super ,,autic" , feluge mu super cuce i ja na tvom mestu ne bi stavljao vece jer bi na ovim lepim putevima rasuturio i nesto vise od felugi.

Super auto jos jedared!

Poz!

Comment

Working...
                  X