Pozdrav svima, evo me u NS opet, kao sto vidite sve je u redu, nisam imao nikakvih problema u putu !! Nisam mogao da se zezam na vencu, jedna guma mi je bila losa i strugala o rub, a bio sam i natovaren stvarima i jos jedan ortak je isao samnom, tako da drugi put! Za vikend sam mu stavio one fabricke felne sa malo losijim gumama pozadi , oprao sam motor, i skinuo katalizator, tako da malo lakse dise sad, primetio sam da za nijansu manje trosi!! Nisam stigao da se pozabavim sminkom ispod haube kao ni da mu stavim onaj auspuh, pa cu to drugi put! Zna li neko kod koga u NS bi mogao da odem da mi nasteluje ventile, i po kojoj ceni?!
postupak je potpuno isti, cak su nam i plocice POTPUNO ISTE
jedna plocica u originalu je 6.5eur, dimenzije su od 2.50 do 3.30 u rasponu od 0.05
EDIT:
uzmi prvo i prekontrolisi zazor ventila kada budes farbao poklopac, ako su ti svi ventili u toleranciji a cuje ti se da nesto zvecka na ler gasu ili pri malom gasu
onda su to leptiri od TVIS-a, to proveris tako sto dok motor radi na leru skines vakum crevo sa aktuatora TVIS-a i onda se leptiri otvore i zaveckanje prestane
Sve sto je rekao Type r ti je procedura, znaci prvo spijuni za merenje zazora i polako prekontrolises postojece kad vec skidas dekle i farbas. Usisni 0.15 do 0.25, izduvni 0.20 do 0.30. Ako su u tim granicama onda je to super i nije ti uzrok tom zveckanju, pa idi dalje.
Sto se tice plocica generalno je muka da se nabave i kostaju ali nije nemoguce, a mozda ovi u MR-u eto i imaju. Ukoliko imas dosta za zamenu ima jedna caka sa kompletnim poklopcicima ventila na koje idu plocice. Komplet poklopcici pasu sa toyote Yaris 1.0 motor 1SZ-FE cak su i oko 20 grama laksi od 4AGE-a. Oni nemaju plocice nego su iz jednog dela. Ustanovi se koje ti vrednosti gde trebaju i zamenis komplet i jedne i druge i to je jedan deo od tuninga koji se rade na glavi za malko vece obrtaje.
Evo ti i link pa malo procitaj http://www.club4ag.com/faq_and_tech_pag ... uning.html
Sve ovo naravno samo ako se malo razumes u mehaniku i imas alata i volje u suprotnom moras u neki servis, ali bar evo da znas kako i sta funkcionise
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Zdravo ljudi, nije me bilo neko vreme, ali evo me nazad!! Malo sam uzivao u svakodnevnoj voznji, upoznavao se sa autom, i tako to!!
U medjuvremenu sam mu uklonio katalizator, i stavio neki sportski izduv, koji je malo bucan, ali sluzi bar nekako, i lepsi je nego stari, tako da cu ga drzati dok ne uzmem neki pravi sportauspuf , inace mu daje lep zvuk posle 3,5k obrtaja!! Oprao sam motor i malo nasminkao da bude pristojno, a sitnice cu kasnije!!Evo par slicica...
P.S. Bio bi zahvalan ako bi neko mogao da mi posalje shemu kako da najlakse napravim adapter za sportski filter vazduha pre protokomera, po mogucnosti da ne moram da skracujem crevo !!
unapred hvala!
P.S. Bio bi zahvalan ako bi neko mogao da mi posalje shemu kako da najlakse napravim adapter za sportski filter vazduha pre protokomera, po mogucnosti da ne moram da skracujem crevo !!
unapred hvala!
Vec sam skidao filter, ali nisam smeo da raskopavam standardni adapter da vidim kako to izgleda, zbog straha da nesto ne poremetim u protokomeru, nadam se da cu stici u naredna 2 vikenda da to napravim, posto jedino vikendom idem kuci ... Znaci ovaj deo koji se srafi ide na protokomer, tj. rupa na protokomeru je cetvrtasta?!
Izduv mi je ruzan al dobro stvar ukusa, vise mu lezi jedan TOP nego ovaj dupli ko za Vectre i BMW-ejce.
Taj adapter ce ti napraviti svaki strugar,samo odnesi ovu sliku i dimenzije centralne rupe i 4 za srafljenje. Nazalost ukoliko stavljas klasicnu sportsku pecurku kao filter moraces da skratis crevo mada postoje i drugaciji oblici filtera pa mozda nece ni morati sa njima. Nema sta da se raskopava, 4 matice, kljuc 10 i to je to plus par srafova na dnu kucista filtera samog sto se drzi na kos. Vodi samo racuna na gumeni cetvrtast dihtung izmedju plastike filtera i protokomera jer je verovatno zapekao pa oce da se pokida, a bilo bi dobro da ostane citav i da ga posle iskoristis na adapteru.
Jer si ti menjao dihtung poklopca svecica ili je bio takav kad si uzeo auto?
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Slazem se da bi bio bolji samo jedan top pozadi umesto ovoga, ali je ovo sve sto sam imao pa sam stavio privremeno, dok ne uzmem pravi izduv, to sam i napisao gore(bar je bolje nego ona cevcica od ranije )!! Sto se tice poklopca svecica pretpostavljam da mislis na onu crvenu gumu, to je original dihtung za taj poklopac, bio je tu kad sam ga uzeo, ali sam ga ja jedino ofarbao u crveno, kao detalj!! Trebalo bi da obojim I slova na poklopcu ventila, ali neznam da li da stavim original crno-plavo ili crveno kao na APEX-u, premisljam se!! Za filter sam hteo da stavim onu pljosnatu pecurku, ako nadjem dovoljno pljosnatu naravno, ako treba skratio bi joj malo vrat da lepo legne, ali o tom po tom, kad dodje do toga, pricacemo!! Kakav je komentar za poklopce ventila, dobro - nije dobro...?
Naravno da je vaznije, ali sve po malo, u skladu sa mogucnostima!! Mehanika i limarija ce doci na leto!! Inace je mehanika dobra, samo moram da zamenim komplet ulja i naravno da mu odradim letvu volana! To je ono sto bi trebalo da se uradi u skorije vreme! Ventile i plocice cu takodje uraditi uskoro...ostalo je dobro, kocnice, diskovi, plocice, amortizeri...auto se do sad pokazao kao odlican!!
Comment