moji opeli

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • KURE
    CBC Član
    • 08.03.2008
    • 11
    • Krusevac

Re: moji opeli

Vidim da vam prijaju ove slike a meni komentari jos vise ali nisam odgovorio "Ajkuli"da mi stoji taj osigurac za 4x4 neznam sta bi drugo moglo da bude(dali postoji mogucnost da nema dovoljno ulja u tom sistemu pa da zato zeza jer ispod auta na diferencijalu "vlazi")to cu da slikam neki dan da vidite.A to sto"Hagor"pita kako je iso Kadet jeste bio brz ja ga vozio 242km/h a da li je nesto radjeno nemam pojma ja nisam nista oko motora dirao samo kvalitetno ulje,svecice i te sitnice,a imao sam ja i jednog belog Gsi-ja 2.0 8v od njega nemam ni jednu sliku jer sam ga vozio,samo 2-3 meseca e taj je iso jos zesce on je sigurno bio nesto budzen pa to je bilo zlo.Aj dajte neku ideju dal da menjam Vectru za Astru i da doplacujem ili ne i koliko uopste vrede ove Vectre pozz evo jos par slika

Comment

• hagor
      CBC Senator XXL
      • 05.12.2007
      • 362
      • Krusevac

vidi, prvi auto mi je bila astra gsi (pre jedno godinu ipo dana sam je qpio) auto me je extra sluzio i mogu ti reci samo reci hvale za njega, prava gracka zujalica je, e sad morash biti svestan da je astra teza od kadeta a samim tim i sporija, a isto tako je i brza od vectre, pogedaj na sajtu polovni automobili imash 2 astre perfektne koje bi preporucio svakom (do duse cene su oko 4500e) e, da, i od prilike tvoja veca vredi 3-3500e
      BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
      Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

slazem se sa hagorom...
        a vidi sta hoces sam sa sobom razluci sta i kako ti treba pa ce ti se samo onda reci....ali objektivno to sta radi 2.0 16v tesko koji motor moze da mu dovice..pogotovo na kadettu...toga vise nece biti....

Comment

• hagor
          CBC Senator XXL
          • 05.12.2007
          • 362
          • Krusevac

e, da i da dodam josh jednu stvar, jeste da nema neke veze sa temom, ali ja sada vozim 2.8 bmw i bez razmishljanja cim bi mi uletela prva prilika vratio bi se na astru gsi taj auto sam zavoleo da je to nenormalno, a za sve je kriv steva sa kojim sam se dop 2-3 meseca o opelima i eto mog prvog auta
          BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
          Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• IlijaGM
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2008
            • 313
            • Gornji Milanovac

lepa je i vektra,koje je godishte,koliko je preshla itd.Sad ne znam bash dal bi mogao 3500 da izvuceh,jer sad su dosta pale cene kola,a i godishte prodaje auto pa sad.....
            Originally posted by zoranbg
            nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

nema godiste veze s tim ako je auto u extra stanju..moze on bit i 2008god a da nevalja kurcu...

Comment

• KURE
                CBC Član
                • 08.03.2008
                • 11
                • Krusevac

Originally posted by IlijaGM
                lepa je i vektra,koje je godishte,koliko je preshla itd.Sad ne znam bash dal bi mogao 3500 da izvuceh,jer sad su dosta pale cene kola,a i godishte prodaje auto pa sad.....
                Sve ti pise a i na slikama se vidi a sto se tice godista slazem se u potpunosti sa "opelom123"jer ima auta a i Vektri koje su i 95-o god.a trulez ziva a cena jaka,pa ti sad daj od 3500-4000e za takav auto pa ga posle sredi pa vidi koliko je to,uostalom ja kad vidim auto kakav je a da me interesuje,godiste ne gledam jer ja nisam preprodavac nego auto uzimam za sebe i iz ljubavi (uh sto me sramota)a da je ova Vectra perfektna sto se tice limarije(uz manja ulaganja) to se vidi na slikama i znam da nikad ne moze da se vrati ulozena lova(samo sam felne ove OZ superturizmo 15-ice platio 200e (to je primer))no ipak pravi ljubitelji prepoznaju kvalitet.Ja sam se zato i pridruzio forumu da imam s kim da pricam o opelima ko ih voli,a ne ja kazem jednom prijatelju 2.0 16v a on uuuu je kolka kubikaza pa koliko trosi itd.A iskren da budem i ja sam razmisljao oko 3-3500e i da dodam 500-700e za Astru da i nju probam PA NEK IDE ZIVOT.Zaboravih da kazem da mi covek nudi Golf 2 TD 88-o. i pare.Pozdrav svima!

Comment

sve si to lijepo rekao i slazem se sa tobom..

a ovo za golfa 2 je neka zajebancija povodom 1.aprila sigurno...mislim nisi valjda lud

Comment

• P.S.Steva
                    CBC Senator XXL
                    • 08.10.2007
                    • 955
                    • Beograd

Originally posted by hagor
                    ...a za sve je kriv steva...
                    Priznajem,kriv sam
                    Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment