White beauty - Vectra B 2.0dtl
Collapse
X
-
Re: White beauty - Vectra B 2.0dtl
Hvala ciklon!
Uskoro ce mi trebati i neki saveti oko auta s'obzirom da prvi put vozim dizela a i ima nekih sitnica koje se trebaju srediti.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Za pocetak potrebno je namestiti osvetljenje piksle, komandi ventilacije i displeja. Za pocetak-kasnije najverovatnije predstoji ugradnja led dioda. Svaka pomoc oko rasturanja tih plastika kako bi se doslo do sijalica je dobrodosla. Farbanje srednjeg stuba sa komandama ventilacije u sivo-met je takodje u planu.
Na prednjem levom faru ne radi nivelacija iz kabine ali koliko sam shvatio motoric sljaka ali je problem valjda u socivu koje je na neki volseban nacin zaglavljeno.
Motoric daljinskog otvaranja i zatvaranja vozacevih vrata ne radi. Na rezervoaru je neka ****** polomila pipak od bravice. Ne gine mi obilazak otpada mada neko kaze da umesto originala ima i nekih univerzalnih motorica koji fino rade a dosta su jeftini.
Potrebno je dopuniti klimu.
Potrebno je odraditi na par mesta na rubovima i donjim ivicama vrata par tackica od rdje koje onako na oko izgledaju povrsinske. Razmisljam da to odradim i sam ali mi je potreban savet oko tacne procedure ili je ipak bolje to dati profesionalcu da zavrsi.
Kasnije kad sve to bude reseno i kad finansije budu dozvolile u planu je i odlazak do "gumenog" kako bi vektrica dobila neki konjic viska.
A ovako vektrica spava ispod terase. Cisto da bude na oku!
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
-
E pa sit se navozaj sa vektrom i da te lepo sluzi !
Vidim da si mu ga dao po ekologiji sa naftom
To sto planiras su sve uglavnom sitnice, tako da ne vidim neke bitnije finansijske izdatke. A neki konj vise nece da skodi sigurno.
Motorce cent.brave slobodno stavi novo, toliko su jevtini da se ne isplati da se trazi original po otpadima.
pozdravOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Pa eto sta drugo da ti kezem nego da ti pozelim srecu sa novim autom i da sto vishe km predjesh s njom,i pa lepo odrzavash onako lep autoOriginally posted by zoranbgnemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Comment
-
-
Hvala kolege opelashi!
Darth aj' pusti mi Pedjin broj na PP.
Deki, mislim ja na ekologiju bate! Cemu mi sluzi onda onaj EGR sto izgleda kao da je 20 godina bio u kreki!?EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
-
Moram da te razocaram malo, mozda. Ako imas fabricke motorice za centralnu oni su ti u sklopu brave. Objasnice ti COMI detaljnije, jer je njega bio mucio motoric, pa je hteo da stavi onaj obicanSva tela se na toploti sire...osim cvaraka
MRZIM YUGA
Comment
-
-
Hvala svima na lepim zeljama! Nadam se da cemo se uskoro videti na nekom od skupova. Comiju obecavam vec duze vreme da se vidimo i nikako da odrzim rec.
PS Pa zemo sad je naletela vektra i zato je kadet i otisao. Veruj mi da bih i ja voleo da je ostao u SD-u.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
Comment