Ooo 'fala Bogu da i tebe sretoh u mojoj novoj temi sa novim autom! Posteno da ti kazem ocekivao sam da ces biti medju prvima sa komentarima ali da znas da si me debelo razocarao. Naravno da ce mi trebati pomoc oko sredjivanja sitnica. Nego imas li taj manual za vecu? U nekoj temi videh da je neko kacio negde neko pdf uputstvo al' sa mojim dial-up-om predpostavljam da cu vec biti sede glave dok ga skinem. Zato ako ga imas vec skinutog rezni ga na jedan CD pa da se cujemo kad budem dolazio da ga pokupim. Jos ako je neki Haynes !?
PS Hvala ti za onu preporuku preko Milana za onog lika u Z.Polju! Momak i njegov matori su stvarno extra, bar tako izgleda na prvu loptu.
Pozdrav matori!
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
E pa druze neka ti je sa srecom
Da se vozikas dugo i bezbrizno
Neka te veca sluzi bar podjednako dobro koliko je kadet
Sad se samo zavali u sediste i uzivaj u novom ljubimcu
Danas Veca bila na "duzem" putu po prvi put od kada je kod mene. U pitanju je auto-put SD-NI. Posle 192km opet tankirana do FULL-a sa 10,29l. Voznja je bila u granicama od 1800-2500rpm u 5-oj sto ce reci ekonomicna. Po proracunu potrosnja ispada 5,4l/100km sto me je apsolutno odusevilo. Prosto nisam mogao da verujem da toliki auto sa tri odrasle osobe i tri klinca + par torbi moze toliko malo da potrosi. Sve u svemu za sada sam extra zadovoljan!
Ostaje mi da ovih dana sredim klimu a u medjuvremenu idem opet do NI pa se javnem sa utiscima sa voznje pri upaljenoj klimi.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment