Kaddet E 1.4i

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lija026
    CBC Član
    • 24.10.2008
    • 17
    • Smederevo

Re: Kaddet E 1.4i

I da izmerio sam kompresiju, mada samo na jednom klipu, i iznosi 9,5 majstor mi kaze da nije lose. Kolika bi trebalo da je kompresija koliko sam negde video oko 11 valjda.
    i ako neko zna dali moze da se popravi kilometar sat (hocu da kazem merac km) posto kako naidjem na neku rupu cas radi cas neradi. I da radi kazaljka za km/h. Dali je veliki posao da se to skine i namesti i dali moze ili da kupujem drugu tablu?
    ZA ŠTA OVO SLUŽI A U OSTALOM I NERADI

Comment

• somi_kac
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2009
      • 796
      • Kać

Re: Kaddet E 1.4i

Originally posted by lija026
      I da izmerio sam kompresiju, mada samo na jednom klipu, i iznosi 9,5 majstor mi kaze da nije lose. Kolika bi trebalo da je kompresija koliko sam negde video oko 11 valjda.
      i ako neko zna dali moze da se popravi kilometar sat (hocu da kazem merac km) posto kako naidjem na neku rupu cas radi cas neradi. I da radi kazaljka za km/h. Dali je veliki posao da se to skine i namesti i dali moze ili da kupujem drugu tablu?
      Ko je to bio toliko inteligentan da ti meri kompresiju samo na jedan klip?! Pa meni je bila kompresija na klipovima 11-11-11-2 kada sam jedan spalio na 1.6, a na 1.3 je bila 8-7-10-7.5 kada sam ga izbacio. Kakve sada imas koristi druze, sto ti je merio kompresiju samo na jednom klipu?!
      OPEL Astra 1.6i
      OPEL Kadett 1.6
      ŠKODA Favorit

Comment

Working...
      X