Kupio sam ponovo komplet servo uredjaj i ugradnja je ugovorena za ponedeljak, a u medjuvremenu sam zamenio levu kuglu i kupio novi Temp senzor posto mi je stari riknuo i dve manzetne homo zglobova posto sam primetio da su stare malo popucale. Takodje, kupio sam i "zujalicu" koja signalizira da su farovi upaljeni kad otvorim vrata, posto je nisam imao dva puta mi se do sada desilo da mi se isprazni akumulator
Ugovoreno je i prosirenje levog ruba koji je problematican od prvog dana i farbanje kompletnog zadnjeg levog dela, da sredim to vise kako valja. Danas su legli i biksenoni, ali me nesto zeza levo dugo svetlo, nece da se upali pa moram da vidim da li je do sijalice ili do neceg drugog
Nakon svega sam otisao na pranje motora tako sada sve blista ispod haube
Za haubu, ako neko naleti menjacu je ali stvarno me smara ovaj bad look izgled, fabrika je majka
Kablova drugih nije ni bilo u radnji, a kontam 40e nije malo i verovatno su OK. Jbt za Pontiac su mi silikonski kablovi, 9 komada 15e da mi dodju na vrata Gde mi zivimo jbt...
Napokon sam resio problem cesanje levog ruba, izbijanjem jedno 1cm napolje, a iskoristio sam priliku da skinem ove plasticne dodatke sa strana i lepo ih prefarbam u crnu boju, dok sam kociona klesta osvezio ponovo sa crvenom bojom. Takodje, posto se tu ispod plastika skuplja voda, sajtne su pocele da rdjaju, pa cu sve to lepo da sredim i ofarbam ko covek
Comment