da li ti je dao i sportske opruge i amortizere, ja kad sam ga gledao bio je podignut, a taj lik je rekao da daje ogibljenje uz njega, svaka cast na izboru neces se pokajti, da se vozis srecno i dugovecno.ppooooozzzzzzz
Sutra idem da zavrsim odjavu auta u Rumi pa ce decko da mi da te sportske opruge
Ovaj decko je ovog kadeta hteo da menja za juga uz neku sitnu doplatu. Ili mozda cak glavu za glavu. Ne secam se. Mnogo je covek hteo da ga se otarasi, zato se plasim da nije bas u tip top stanju. I ne znam samo sto s UR-a na ovo
hm ne bih se bas slozio s tobom...decku su trebale pare jer se zeni i zato ga je prodao..mnogo mu je zao ali sta ce,zenidba je to ljudi inace autic je super,koliko sam pratio prije nego je udlucio da ga proda bio je u extra stanju a i sad je.
kadett je odradjen sa stilom, i ne verujem da ima neku manu, jos jednom nek te lepo sluzi, jedino taj plin u gsi motoru nije bas pametan, ja ga ne varim nikako, moja astra isto gsi 16v je imala plin nedelju dana kod lika sto sam je ja kupio, cim sam je dovezao u garazu odmah sam povadio sva govna napolje i sad sam miran
Ovaj decko je ovog kadeta hteo da menja za juga uz neku sitnu doplatu. Ili mozda cak glavu za glavu. Ne secam se. Mnogo je covek hteo da ga se otarasi, zato se plasim da nije bas u tip top stanju. I ne znam samo sto s UR-a na ovo
Ne znam odakle ti ova informacija, idi na Opel forum pa procitaj celu temu i sta je decko sve menjao na autu i koliko ga je odrzavao, tako da je to dezinformacija 100%, a inace jedva mi ga je i prodao koliko mu je bilo tesko. Inace, spustio sam mu cenu sa 3000e koja je bila "fiksna" ali kada sam pregledao ceo auto, digao na onu veliku dizalicu kod majstora, svaki cosak zagledao, kuckao, vozio ga..., dao sam mu punu cenu jer stvarno nisam imao za sta da se uhvatim i da spustim cenu ni za 50e
Sto se tice plina, u njega definitvno ide sekvencijalni, samo da se dogovorim sa Ivanom kada i kako, nemojte mi samo reci da ni to ne valja i da ce ici slabije toliko i toliko i da to nije za GSI Jbg, auto treba da mi sluzi nekoliko sledecih godina bez da mislim na potrosnju i hocu da ga sredim da bude bukvalno kao nov (mada i sad nije daleko od toga) posto mi je ostalo "brdasce" para od prodaje UR-a ))
UR-a sam prodao jer mi je veliki teret da ga vozim i strahujem da me neko ne udari, ogrebe i slicno. Primera radi za UR-a je komplet prednji branik oko 4000e, zadnji takodje, hauba 1000e, krilo 750e itd.
E kad vidis koliko su jeftini delovi, a naravno nema polovnih, ne mili ti se ni da ga upalis, a kamoli vozis plus registracija koja ce od skoro da bude 600e ako ne i vise. Jbg, nije mi vise gust da ga vozim tako, a u nekoj skorijoj buducnosti je u planu uvoz "paradnog-vikend" auta Chevrolet Camaro IROC-Z , posto za 3 godine postaje old-timer
Vidjam ur-a po slanackom putu i mnogo losije izgleda nego pre...
A o ovom kadetu sam cuo neke lose stvari, ali ne bih da kakim previse, ako si ga zagledao i ako je to to sto si hteo, neka je sa srecom, ali presao si sa rasnog konja na magarca...
Vidjam ur-a po slanackom putu i mnogo losije izgleda nego pre...
A o ovom kadetu sam cuo neke lose stvari, ali ne bih da kakim previse, ako si ga zagledao i ako je to to sto si hteo, neka je sa srecom, ali presao si sa rasnog konja na magarca...
Taj po slanackom putu nije moj, taj je iz Krnjace i ima cetiri fara, a motor je obican "petak" atmosferac. Sto se tice Kadeta, ne znam sta si cuo, ali ja nisam mogao da mu nadjem zamerku i auto stvarno odlicno ide, naravno ne kao UR, ali kazem, teret mi je da ga vozim vise i nije mi uzivancija, tako da je zato i otisao kod drugog vlasnika i sada je u Zemunu.
Stvar je i u tome sto devojka takodje treba da vozi neki auto, a veliki mi je teret da imam dva auta. UR nije htela ni da upali od panike da nesto ne ogrebe, tako da je i to jedan od razloga prodaje. Sve u svemu, UR ode i sto je mozda i cudno uopste mi nije zao, cak naprotiv, veca mi je uzivancija da vozim GSI, k'o da vozim karting )))
Aha pa ima logike, ali opet cudno mi je bilo da ima dva skoro ista, crvena, sa istim felnama .. Doduse ovaj ima neki kretenski gepek, ima obicnu haubu i te farove al reko ko zna sta je novi vlasnik uradio..
Slazem se da je teret, ali bar po recima svih koji poznaju Gorana menjaca verujem da ce ostati auto kakav je i bio kod tebe.. Sto se tice kadeta, ponavljam to sam cuo, ne mora da znaci.. Sve u svemu neka te dobro sluzi! Auto je lep stvarno, ja sam gledao da ga uzmem za sebe, ali samo ako sam mogao zamenu za juga da napravim, ali pre bih astru kupio nego kadeta ! Samo tockove neke lepe mu nadji i uzivaj!
Eno izgrebana zadnja felna!!! Pa, znao sam da ima manu!
A, i ne verujem da se lik zenio, jer pored tebe riba se uvek zaljubi u GSi. Ja kada sam svojoj devojci rekao da cu mozda, ponavljam mozda da uzmem Golf III, ozbiljno mi je zapretila da ce da zaplace jer bi' u tom slucaju prodao Kadett!
Sto se tice plina, u njega definitvno ide sekvencijalni, ... , nemojte mi samo reci da ni to ne valja i da ce ici slabije toliko i toliko i da to nije za GSI
Comment