Pokazao se extra od ugradnje sekventa, presao oko 7500km, prosecna potrosnja 10,2l gasa + sipao asm i 30l goriva i jos nisam potrosio, cenim da je ostalo jos 7-8l od tada.
Danas kupio felne Momo 15" posto mi se vise svidjaju od ovih trenutnih koje ce na prodaju, samo da montiram ove:
Moracu da resim ovaj problem cesanja rubova, a sa ovim felnama ce mozda i vise da cese posto je ET30, a na mojim je ET38. Takodje su u planu i sire gume 195/55/15 (trenutno 185/55/15), tako da cu morati da sirim rubove kako bih to resio, a i vratio fabricke opruge jer su na njemu sada opruge od obicnog + umetnuti gumeni dustanceri, a to me jako nervira
Pre neki dan sam zamenio hladnjak koji je od prvog dana malo curkao na jednom delu, zamenio komplet rashladnu tecnost, zadnje plocice, ulje i filter i prednju levu solju amortizera. Sad je autic tip-top i spreman za zimu, samo jos da zamenim ove felne i verovatno kupim i nove gume.
Malopre stavio felne, ali jos nisam sredio poklopce pa malo blesavo izgleda. Prednji originalni nastavak branika je na farbanju i stavicu ga sutra kada se osusi.
Na slikama deluje da bi ti pomoglo steovanje nagiba u cilju izbegavanja "kacenja" i sl.
Btw, ne svidjaju mi se felne ovako bele ich.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Limar ce prosiriti rub, a falc nemam, isecen je jos davno Ako treba ima da odsece rub i navari novi
U pravu si, najverovatnije ce felne ici u crno, nego ovo sam se zezao malo sinoc sa farbanjem posto su bile mrljave kada sam ih kupio, samo jedna je bila ok ofarbana. Bitno mi je bilo da ih montiram kako bih mogao po njima da prosirim rub koliko i kako treba, a i da mogu stare da prodam. Za farbanje cu lako
Malopre stavio poklopce i onaj prednji nastavak branika, ali treba samo da popunim rupu gde je deo za slepanje auta, vec sam pripremio komad plastike, samo da ga prefarbam i stavim.
Stvarno one felne su bile lepse. Bele felne idu na auta koja su ofarbana jakim bojama, ne ide na "mrtvu" tamno-sivu.
Elem, mislim da ti je bezveze da na zdrav lim, ako je fabricki radis prosirenja i gluposti, menjas njegovu kristalnu resetku molekulske strukture i direktno ga izlazes propadanju.
I, da ovo je i dalje najlepsi GSi koji sam video u zivotu... Jesu kozna sedista?!
Nisu kozna sedista, bila su nekada stavljena, a sada su od plisa, ista nijansa kao tapacirung na vratima. Rubove necu samo da prosirim i ostavim tako vec cu da ofarbam ceo taj deo kako treba, jer su i sada poceli malo da odlaze posto je neko ranije isekao onaj falc i tako ostavio nezasticeno, pa je pocelo da propada. Ako treba kupicu i nove rubove, samo da sredim ovo kacenje.
Comment