O pa sa tim ce da bude ko bog, htedoh da kazem da mu samo to fali. Jbt, da imas Punta 2 crvenog imao bi isti auto kao Vukasin Znaci iste faze radite, xenoni, felne, bele oz 15" pa gewinde od Sandokana, Znaci copy paste
Sad ce Goxy da uzme Alezio 16" 7,5j sa Bravuris 195/45/16 gumama,da moze povremeno da se menja sa Vuletom...
Inace,Goxy,kolko ce te izaci gewinde?
Jesi se nekad zapitao,zasto Mercedes izbacuje po 3-4 modela godisnje?
-Jer nije nasao pravi,traga za njim...
A nas covek pre 20 i nesto godina napravi Yuga i nema sta da se menja!
On ima sto nijedan veliki auto nema....TOPLU DUSU!!!
O pa sa tim ce da bude ko bog, htedoh da kazem da mu samo to fali. Jbt, da imas Punta 2 crvenog imao bi isti auto kao Vukasin Znaci iste faze radite, xenoni, felne, bele oz 15" pa gewinde od Sandokana, Znaci copy paste
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa a ne ne ne nemoj da mesas babe i zabe njegov nije zatamnjen
Pa ne znam mozda imamo iste ukuse......jos se potrefi da su nam iste klase i boje automobili
Sad ce Goxy da uzme Alezio 16" 7,5j sa Bravuris 195/45/16 gumama,da moze povremeno da se menja sa Vuletom...
Inace,Goxy,kolko ce te izaci gewinde?
lol
Izasli su me 355 evropejca
Al evo dok se cekaju gewinde turio sam vizir.......24cm
nema vise paklenih sokova na volanu, tabli, rucici menjaca.....
Naravno opet radio kod Ivana na Zvezdari sa istom folijom samo ovog puta najtamniju sto je imao
Spolja je isti efekat kao da je radjeno mat crnom folijom, al zato kad stanem na pesacki vidim semafor ne moram da krivim vrat
Comment