Odvratno je do bola, ali ono morao sam malo da je "razdrmam" bice tu jos zutih detalja (sad razumem Doru)... Znas ono, sedne neko u drtinu i odmah padne u nesvest a ja mu kazem; eeee tako ti je to kad nisi navikao na sumanuto ubrzanje.
Sinoc se nesto hemijalo sa ogibljenjem. Napred upala neka moja luda zamisao u vidu H&R amorta, a pozadi Koni Sport. Sve u svemu lepo se ponasa, ali i dalje imam naginjanje na prednjem delu te obzirom da ne mogu nabaviti jacu torziju verovatno cu izmestiti kacenje balans stangle ka spoljnjem delu tocka i dobiti jaci efekat preko malo vece poluge.
Tu su i nove usisne cevi (45mm GTA wanabee), tako da se uskoro bacam na izradu plenuma veceg kapaciteta koji ce biti dodatno udaljen zarad prakticno duze usisne grane. Na taj nacin zelim poboljsati krivu obrtnog momenta u niskim obrtajima, a i poneka KS nece izostati... Naravno, Player chak i da remapira Dorinu Turbo 75icu, opet ce chitati broj moje tablice u Vrbasu.
Eeee pazi se, fancy stvari kostaju. Jos ako ih brendiram, ode ti ceo godisnji honorar od teme "Vesti iz nesvesti" Problem mi je izbor materijala, karbon fiber izuva sa cenama, aluminijum tabla takodje + za varenje i oblikovanje treba dati bubreg... Sinoc sam malo terorisao zemunce i premijera nam, makina sa 40-ak KG furde u gepeku i tri matorca pise drugom a trecom malo promeskolji g00zom.
Jedva cekam da vidim sta ce dugacke 45-ice raditi! Ovako bi trebala izgledati "granchica"
Comment