Pod 1. Ma mozes ti da radis sa tvrdocom amortizera na AR 75 V6 koliko hoces, ali uvek ces imati tendenciju da ti nos produzi ka temenu krivine.... ( to smem da potvrdim )
Na osnovu cega "smes da potvrdis"? Hajde razjasni...
@Kilson
Pod 1. Ma mozes ti da radis sa tvrdocom amortizera na AR 75 V6 koliko hoces, ali uvek ces imati tendenciju da ti nos produzi ka temenu krivine.... ( to smem da potvrdim )
Na osnovu cega "smes da potvrdis"? Hajde razjasni...
E, a sta je vozeno na tom autu uopste ?
Tokyo je generalno u pravu, mislim, neke standardne tendencije automobila ne mogu da se mnogo promene, moguce ih je samo korigovati u odredjenoj meri.
E sad, ako je standardno neutralna (sto ne verujem, u pitanju je alfa + koncept od koga su svi digli ruke ) onda amortima/balansstanglama i moze da se dobije pred ili preupravljanje.
Ali, sa tom motorcinom napred i laganim ****tom, to verovatno voli preko nosa dokle god se **** namenski ne izbaci rucnom ili korekcijom volana.
Koliko gresim ?
75-ica sa 4 cyl je apsolutno neutralna... nisam vozio ozbiljno v6 za nju ne mogu da tvrdim ali za ostale sa 4 cil mogu da tvrdim da imaju kada je sve ispravno savrseno neutralno upravljanje... cak ih je i tesko izbaciti iz balansa bez neke klizave podloge i divljanja volanom... sto je kod e30 mnoooogooo lakse...
e sad koliko je v6 tezi od r4 i koliko je 24v tezi od 12v to ne znam... ali svi napolju koji ozbiljno voze te alfe na trkama kazu da jeste i da v6 vuce preko nosa i ne malo u odnosu na 4cyl modele...
to se naravno moze popraviti dobrim vesanjem, eliminisanjem loseg prednjeg vesanja i izbacivanjem/kombinovanjem torzija sa coiloverima i tendencije 75-ice da prebacuje previshe tezine napred pri kocenju sto izbacuje zadnji kraj iz ravnoteze i gripa...
sto naravno kosta para i to ne malo... trazi prepravke nosaca amortizera i ucvrscivanje prednje konstrukcije... jer ipak se prebacuje dinamicko opterecenje na mesta koja za to nisu projektovana...
i jos ostaje pitanje tezine same sasije koja je kod amerika modela teza za 110kg... kako i gde ne znam... takav podatak sam nasao... isti auto isti motor ali 110 kg vishe... 25kg su branici... rezervoar je dakle nesto mizerno tezi, ali ocigledno da ojacanja u sasiji ili nesto vec dodaju ne mali broj kilograma... gde je ta tezina koncentrisana to takodje ne znam... nisam merio automobile nikad... ali ako iskombinujes tezu sasiju fabricki sa jos tezim motorom napred... gubis onu poentu koju je originalna 75ica imala.. sumnjam da je raspored tezine ostao isti... jer mogu da potvrdim iz prve ruke da voziti normalnu i amerika sasiju sa istim brojem ks nije isto... sa istim amortizerima i gumama/felnama... mozda se zadnje opruge razlikuju, ali osecaj automobila je tezi i kocenje i upravljanje u krivini su drugaciji... osete se kilogrami, mislim osetim i suvozaca kad imam 50-60kg... a kamoli 110kg u samom automobilu...
24v suv, bez agregata je tezak 170Kg, a TS je valjda nekih 70Kg manje. Bitna stavka u tezhini pored branika je verovatno i shiber, ostatak je verovatno dodat na neke sitne stvarchice tipa izolacija, veci accu, veci fabricki tockovi, deblje torzije itd.. Ne verujem da je ojacavana shasija.
Gledacu jedan dan da skoknem do CB-a i izmerim masu na svakom tocku. Bas me interesuje koliko ce da vuce preko nosa na vagi.
Izvini zaboravio sam da se zahvalim za vožnju, ali taman sada replika , mislim da sve priče oko ležanja ili oko bilo čega drugog padaju u vodu ko bude čuo simfoniju koju je Van Ludvig Kilson napravio . Ide i lepo, odlično ali ponavljam sve je to nevažno, garantujem da zvuk leči sve vrste bolesti, ali stvara zavisnost .
Comment