Rođa Raičević? Bolje da dajete informacije potpune, ovako kao da pričate o komšiji sa trećeg sprata
Ja sam imao samo jednu osobu da pitam a to je Miloš Cp6uH i pričao sa njegovim drugom Robertom koji se time bavi a koji me odveo u ovu firmu gde "dobro rade" jbg...da sam umeo i smeo ja bih sam radio ali eto...
Trebalo bi da ih poprave do petka
Dzvini - Corolla TS
Collapse
X
-
-
E pa tako kažeš a ne neke nadimke koje verovatno krug prijatelja zna. Ne znam ko su i gde se nalaze ali sam čuo za Led Masters na Facebook-u. Ako mi bude trebala dalja pomoć oko farova i sličnih stvari obratiću se njima. Hvala
Comment
-
-
-
Ahaaaa, pa vi me u stvari ložite da ugradim gas
Čuo sam za ovog Babića jednom i to od Zverka tj bio sa njim kod njega, a kakve veze on ima sa farovima to nemam pojma tek
Comment
-
-
Nije lošO ispalo
Farovi vraceni na auto, sa farbanja stigli branik i oba spojlera, sada su na redu felne 18"
Odnete na pripremu vec, kupljena boja, posle 30min biranja...

...ipak se odluchio da ne budu ponovo zelene
A onda izmedju 2 nijanse narandzaste izabrao malo jachu, izrazitiju, pa ako mi se ne dopadne lako cu da prefarbam

Tako da eto, ponovo je boja Kawasaki, sada "Orange Pearl" umesto "Candy Lime Green Metallic", i to 3-slojna boja, ko zna kako ce uzivo ispasti, 150gr bele baze pa 350gr narandzaste osnove i 150gr nekog zavrshnog sjajnog sloja, hemijanje uskoro
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Što, šta fali
Volja kad nestane mogu da se roknem...ili odem da čuvam ovce...
Comment
-
-
U moj brak se ne meshaj
Kada budem imao potrebu za drugim autom drugachije cu da razmishljam
Comment
-

Comment