Mala promena plana shto se tiche spojlera za krovne nosache, uzeo sam drugi plastichni i lakshi snowboard Ostalo je josh da definitivno reshim kachenje i da stavim gumeni dihtung na donji deo spojlera...i dodajem nalepnice stalno
Konačno preuzeti tapacirunzi. Najbitnije je da sam prezadovoljan izgledom. Neki prvobitni plan je bio da se sve odradi što sličnije fabričkom. Tako je prvo i urađeno nebo. Posle mi se dopao materijal poput alkantare pa sam hteo da uradim i nebo i stubove istim materijalom kao i stranice. Pošto se sve to odužilo sa menjanjem ideja, planova i samim radom majstora, odustao sam od skroz crnog enterijera za sada. Znači nebo je sada u približno istoj boji fabričkoj tj. boji stubova koji su ostali skroz nepromenjeni, samo sam ih dobro oprao...
Centralna konzola i stranice presvučene imitacijom alkantare/prevrnute kože i prošivene crvenim koncem...
Ostalo je da mi završe suncobrane u istoj boji kao i nebo. Ako budem baš dokon i imao snage da ponovo sve skidam, možda ću jednog dana i odraditi sve u ovom crnom materijalu
Comment