"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Lako cu da promenim boju ako mi se ne svidi. Nisam do sada imao ovu boju pa hocu da probam, koshtace me ali nema veze, meni je uvek zanimljivo da se "igram" oko auta.
I ja se razmisljam da farbam felne u zlatno, imam Superturismo i Ultraleggeru, samo sto je auto crn.
Mala primedba - mislim da bi tamnija nijansa zlatne jos bolje legla. Recimo da je ovo 14 karatna zlatna a ja bih stavio bar 22-24 karatnu boju
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
I ja se razmisljam da farbam felne u zlatno, imam Superturismo i Ultraleggeru, samo sto je auto crn.
Mala primedba - mislim da bi tamnija nijansa zlatne jos bolje legla. Recimo da je ovo 14 karatna zlatna a ja bih stavio bar 22-24 karatnu boju
Cisto primedba:
Vise karatno zlato je vise zlato, i vise je zlatno, jeli
NIje tamnije vec je kao da povecas kontrast.
Zlato tamni od stajanja, starosti, a verovatno ima i nekih legura kojima se to postize ali nesto i nisam vidjao tamno zlato, ne u obliku nakita.
Ali zato boja ima.. koliko volis
Btw. ne verujem ni ja da ce ti cuce zlatne felne. Na tvoju boju kola, verujem da bi isao na bele.
U pravu ste, meno bilo u glavi ono tamno tursko zlato (sto se redovno uvozilo) od 18 karata koje je maltene crveno u odnosu na nase od 14
Dakle, mislim da bi tamnija nijansa zlatne bolje legla
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
E vidish meni bela nikako ne ide...i inache je neshto ne volim pa josh bele felne chesto vidjam...a pogotovo mi se ne svidja uz sivu/srebrnu boju kola.
Kao shto rekoh ovo je za probu, vozicu malo "zlatne" pa mozda predjem na josh neku verziju sa one slike u PSu
Recimo vrlo me interesuje kako bi izgledale skroz mat crne, poshto ja imam trip da ih to vizuelno smanjuje...
Sredjivanje, farbanje mi nije nikakav problem ali kada dodje vreme za vulkanizera onda nastaje problem, retko koji pazi na kako radi i plus koshta to balansiranje, montaza, demontaza
U Beogumi (cini mi se da tamo i ides... ) dva lika koji spadaju u najmljadje majstore su sasvim ok, pazljivo i kvalitetno rade a skoro svaki put odrade i vise nego sto pisu u one radne naloge...
Bravo Shone na ovim slikama uopste ne smetaju zlatne felne cak sta vise lepo su se uklopile.
Nista cekamo prolece (u Dzvinijevom slucaju ce to biti i ranije ) pa da vidimo kako to izgleda na autu
Comment