Od kako sam se igrao s Kukuruzom nikako da sredim nosache motora do kraja. Prednji je odmah dobio poliuretanski dodatak, zadnji je samo sredjen da bude "fabrichki" a danas sam gornji, koji je najvishe i bio pocepan (gumeni deo) sredio, umesto gume fabrichke ubachen je puni poliuretan...motor ne mrda pa mi se chini da cu morati da nekako oslabim taj poliuretanski deo nosacha ili da nabavim fabrichki (na zalost mnooogo prenosi vibracije, tachnije sve se trese i zuji )
I, da, kupio sam "nove" felne, koje su u stvari moje stare MS Design 8x18" sa istim onim gumama F1 Eagle 215/35/18...pokushavao sam da nadjem neke gotivnije (po meni naravno) ali u tome nisam uspeo tako da do daljnjeg ce biti kao i proshle letnje sezone
Nosach motora je sada malo razbushen, oslabljen, pa je podnoshljivo, onako kako sam i hteo otprilike
Trenutno su mi nazad stari amortizeri Bilstein sa Eibach oprugama, napred shtelujuci BC, na visini za zimu. U toku nedelje cu, nadam se, da stavim i pozadi BC pa da nashtelujem visinu za ovu godinu...verovatno cu ostaviti malo vishi auto, za 1cm, nego proshle godine, da ne bi kachilo previshe o podkrilo i da ne sechem gume
Poshto nisam uspeo da nadjem odgovarajuce tochkove za letnju sezonu, otkupio sam provereni letnji set 18" MS Design sa gumama, nije nishta chachkano, nisu ni vozene maltene od kako sam ih prodao...dakle opet sam na 8x18 sa 215/35/18 GoodYear F1 Eagle
Branik koji sam sam popravio i modifikovao, namontirao sam sa sve garnishna-spojlerom i maglenkama
Vraceni i zadnji coilover-i, napred i nazad spushten po 3cm u odnosu na zimsku visinu...vizuelno mi neshto smeta pa cu prednjicu dici za 1cm verovatno...a mozda mi i dune da spustim nazad josh 1cm (shto bi bila visina kao i proshle godine) :lol:
Stavljen i Short Ram Intake umesto fabrichke kutije i K&N-a
Comment