Dzvini - Corolla TS
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
Odg: Dzvini - Corolla TS
Poshto ne koristim zadnje maglenke maltene nikada, reshio sam da ih prevezem jednostavno na kochnicu, na stop lampuNeki po svetu to zovu "JDM" shtopaljke
Bilo je potrebno razbushiti rupu za sijalicu na desnoj shtopaljki, ubaciti sijalicu od 21w u postojece grlo, prevezati zicom 2 kontakta na svakoj shtopaljci, kako bi se u isto vreme palile 2 sijalice pri kochenju
Comment
-
-
Nova kozica oko menjacha sa crvenim koncem:
Vec sam spominjao da bih menjao osvetljenje u kabini iz zelenog u crveno...pa evo vec nekoliko dana pokushavam, menjam, probam, popravljam, chachkam...
Kupio sam plcc-2 le diode i polako krenuo sa menjanjem diodica u prekidachima...dok sam na nekoliko mesta (displej cd-a, centralna konzola, upaljach...) stavio crvene sijalichice:
Rezultat:
E,sad, josh malo "peglam" osvetljenje, kako bi bilo shto pribliznija nijansa, a ne da je recimo cd mnogo bljeshtaviji od centralne konzole...uglavnom gotovo je
I poshto i ruchicu menjacha trebam da "servisiram", malo sam se igrao danas, varijante razne
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Tokom Februara odradjen redovan servis...ulje, filter ulja i klime, ostalo nemama mnogo sam preshao sa starim uljem, chitavih 6700km
Promenih i prednje diskove i plochice, komplet ATE, stari komplet sam spalio jbg
Promenjene 2 crknute crvene led diode na cd-u, ponovo sam totalno cVRen
Stavljeno i za sada samo desno novo potkrilo (po onom kijametu otkinuo sam staro), sa sve spojlerom (koji je isto bio ischupan), auto kompletan...
Comment
-
-
Comment
-
-
Zimske gume 205/45/17 namontirane na Ultralight 7x17" (replika OZ ultraleggera-i)
Sveze iSTEAMovan kod Johny-ja i Ljube
Zaboravih da dodam da je opran i motorni prostor a i voskiran auto spolja
A uskoro se zavrshava sredjivanje letnjeg seta, OZ Ultraleggera 7x18", farbanje verovatno do sledeceg vikenda...boja - iznenadjenje, ali svakako neka ciganija/seljanija
Comment
-
-
Odradjene OZ 7x15" kao proba boje...nijansa jeste lepa ali nije ono shto sam hteo za OZ 18"
Uglavnom evo u par koraka kako se farbalo...
kupljene u ovom stanju...izgrebane, premazane "Skid"-om...moralo na peskiranje
Shpric-git i spremne za farbanje
Prvo ide zuta baza u 2 sloja
Potom prvi sloj zuto/narandzaste boje
Posle 3 sloja narandzaste i 1 tj. 2 sloja sjajnog laka
I realno stanje malopre napolju
Za par dana farbaju se Ultraleggera 18" ali verovatno u drugu boju...stay tuned
Comment
-
-
Comment
-