Razradjujem ga lepo,po nekim pretpostavkama bi trebao u 5-oj imati 6800rpm, sto je extra jer ja ga sad vrtim do 5000 i mnogo sam brz,znaci opusteno bi trebao ici oko 7500 ili ti 8300 u firungu .Posle razrade bi se trebala staviti neka bolja bregasta i tezi zamajac i kad Milos sve to usteluje onda mozemo da se probamo
...on do 5500 najbolje ide...
...ja sam i dalje u ubedjenju da nece preko 7000 ali voleo bih da me razuveris...do duse...ja imam zamajac od 1.1 i malo uze kanale ali videcemo...moj motor eksplodira na nekih 3 - 3500 rpm...dodje do 6800 i tu ga nesto blokne...ja sumnjam na te kratke klipnjace...pa me zbog toga i zanima taj auto...
...bregastu menjaj obavezno...ja sam vozio serijsku...auto je potezao strasno ali sveukupno je slabiji bio od ove 128 Rally + sto je detonirao zbog prevelikih pritisaka...a znam da je to misko resio tako sto je podranio fazu ali tako auto ide slabije...
...sve u svemu takav motor nije los za gradske guzve i potezanja od semafora do semafora...trosi za trojicu...dobar je jer mu snaga retko kad varira (prilicno konstantan)...ali ipak nije trkalica onakva kakvu bih ja voleo...
Neznam sta da ti kazem,ali sam ubedjen da ce ovaj auto opusteno ici preko 7000,verujem Milosu jer mu ovo nije prvi put da je srafio ovakvu spravu.Ovaj auto poteze odozdo neverovatno,jos kad se bude odradilo ono o cemu sam ti pricao to ce biti jezivo.Jebiga nije ovo trkacki auto neko gradsko borbeno vozilo koje od semafora do semafora moze da otkine od zivota koga hoces,a meni to i treba tako da sam ja odusevljen ovim autom.Kao sto rekoh kad se razradi prevoz mogli bi se probati
...hehe...znaci ipak 'oce preko 7... ...samo to 6000 u petoj moze malo da se popravi ali ne puno...sta vise...moguce da su to samo razlike u obrtomerima...ali dobro...
...cekam da vidim krajnji rezultat...
...pozdravite tog prevaranta (trovaca) sto tamo dobija 5 konja sa retkim uljem na malom N u... ...salim se...lik je sasvim OK...jedan od retkih koji ne krije svoje znanje...
Ide ide, a sto se tice pete brzne trovac nece da se smiri dok ne dodje do minimum 6500.
Obrtomer ne laze ni malo a npr skodin laze za citavih 1000 obrtaja. Ova je digitalna i uporedjena sa sigurnom obrtaljkom koja ne laze.
Tako da je sada pravih 6000 u petoj.
I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Jel si provalio da i ti imas nadimak po svom autu dok ja po bregi
Uh jedva cekam,za vikend ga teram kod limara,vadim motor itd.
Felne su legle ali privremeno na Yuga.
Comment