Kao sto si rekao cakum pakum je,znaci ima sve sto treba.
YUGASIN
Collapse
X
-
da imam vremena i "vremena" sastavio bih takvu neku masinu, pravi mali gradski trkach........ jos ti samo fali startni broj i lagano mozes ako ne u nacionalnu onda u hobi klasu.
nego moglo bi da padne neko okupljanje jugica u skorije vreme dok jos nije udarila zestoka ladnocaBillionaire Boys Club
Comment
-
-
Ako je suditi po nekim mojim iskustvima, doduse sa drugim vozilima a ne sa Yugom, mada ne vidim zasto bi on bio bitnije drugaciji, dogodice se dve stvari:
Prvo, malo ce mekse ali silovitije da ide u rasponu (grubo) 2-3.000 o/min., a posle toga pocinje shizenje. Od recomo 4.000 nagore, to vise nece biti ludovanje, nego cist raketni pogon, kao da si ukljucio forsaz, i
Drugo, pocece da loce kao da stvarno imas forsaz. Preko recimo 5.000 o/min, potrosnja ce da bude zapanjujuca; stara prica, nema besplatnog rucka, nema ogromne snage bez slicne potrosnje u slucaju karbova.
Mozda ce se i zvuk malo promeniti, naravno nabolje za nase pojmove (iako ostali u ulici mozda ne dele to misljenje), postace mozda malo grleniji.
Ne usudjujem se da predvidim potrosnju, ali sa ostrom voznjom u gradu ne bi me cudilo da ode na raspon 15-17 litara; neznijom voznjom, moze se spustiti na 11-13 litara.
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
Mislim da su 32mm ali nisam siguran. Mislim da pise na deklu karbova pored oznake 40DCOE pa precnik difuzora, pa nek pogleda just.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment