Moja nova dvojka
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Re: Moja nova dvojka
Nije dizel, mada se i dizel varijanta proizvodi. Motor je 1349 ccm, 86 ks, tezina vozila samo 950 kg, malo trosi,
lako se vozi po gradu i lepo izgleda
Comment
-
-
Uzeo sam TE. Mislim da je bio najbolji odnos cena - kvalitet (odnosno cena - nivo opreme). Mada malo zalim za alu felnama.
Ali sve ostalo je vrh...
Comment
-
-
-
Ne znam. Ne razumem se bas. Znam da su felne 15" 185/55 Toyo pneumatici
Comment
-
-
-
Jako lepo. Pravi izbor, mada Dvojku često nazivaju ženskim autom. Jedino me malo buni ta lampica od temperature rashladne tečnosti. Da li si možda slikao cajgere odmah nakon paljenja motora pa ti je zato upaljena signalizacija?
Comment
-
-
Lovly je 2ka nije se utopila u monotoniju malih gradskih auta kao sto je kod ostalih.Slikaj malo vise sa vana i odmakni se od ove ograde ili je vezes za ogradu kada parkirasI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Originally posted by cyblandJako lepo. Pravi izbor, mada Dvojku često nazivaju ženskim autom. Jedino me malo buni ta lampica od temperature rashladne tečnosti. Da li si možda slikao cajgere odmah nakon paljenja motora pa ti je zato upaljena signalizacija?
pa kad ga nagazim preko 3000 obrtaja, onda cu da vidim da li je zenski
Zasada jos lagana voznja. Kazu da zbog tezine automobila 950kg, motor deluje i
jaci nego sto jeste(inace rekose mi da je ovaj motor ugradjivan i u trojku).
Ne znam ima li to neke veze, ali vuce odlicno, a jos cu da vidim pri vecim obrtajima kako ce biti.
Da slikao sam kad sam dao kontakt, a motor je jos bio hladan, pa je zato plava lampica upaljena.
Comment
-
-
Comment