i koju si plastiku stavljao od stuba do stuba?
imao sam i ja istu ovakvu tablu kao sto ima ICE, i stavljao sam sve od G2 i ne staje bas tako lako i ima dosta modifikacija
Ko zna da radi u PS?
Da mi odradi crnu haubu, masku bez znaka, zatamljena stakla, da ga spusti i ove felne mat crne sa crvenom ivicom na ovoj slici. Mislim da nije mnogo
Moze nesto i po svom izboru ali bi voleo da vidim i ovo moje, a svaki drugi rad mi je dobro dosao
Da vratim malo temu u zivot, posto niko ne zna da radi u PS pa nece da mi uradi golfica )
Imam kociona kljesta sa Porchea prednja kako da to montiram na golfa, dal postoji mogucnost i kako??
ne isplati se montirati to ako ne planiras da u skorije vreme lupis neki jaci motor,velika je investicija uklopiti to sve, tebaju ti i odgovarajuci diskovi, pa to sve uklopiti na glavcinu, jesi li premerio mozes li da stavis felnu kad njih namontiras
MIslim da moze felna da stane bez problema, a motor kasnije se nadam da ce da legne neki ili G60 ili VR6 sve zavisi kako bude islo ovo sa registracijom
i ja isto
ima malo zezanja i bolje je ubaciti plasticnu kojoj ce da se suze bosne ivice nego nagurati koznu kao sto se prica jer dobije trbuh po sredini i krene vremenom da se uvija instalacija nije nesto posebno teska jer su boje zica iste
i ima fora za zujalicom za drugi davac pritiska ulja, stavlja se cener dioda
sve u svemu nije lak poduhvat i ako se nema dovoljno zivaca i vremena bolje je zaobici
prijateljski savet
ja sam bas sve to uradio, sem toga cener diode 2 dana pokusavam provaliti kako da dioda radi OK i nikako. Mozes li mi objasniti to, jer mi cak i obrtaljka radi.
i ja isto
ima malo zezanja i bolje je ubaciti plasticnu kojoj ce da se suze bosne ivice nego nagurati koznu kao sto se prica jer dobije trbuh po sredini i krene vremenom da se uvija instalacija nije nesto posebno teska jer su boje zica iste
i ima fora za zujalicom za drugi davac pritiska ulja, stavlja se cener dioda
sve u svemu nije lak poduhvat i ako se nema dovoljno zivaca i vremena bolje je zaobici
prijateljski savet
ja sam bas sve to uradio, sem toga cener diode 2 dana pokusavam provaliti kako da dioda radi OK i nikako. Mozes li mi objasniti to, jer mi cak i obrtaljka radi.
U keca sam napakovao g2 tablu sa obrtaljkiom.
Dakle uzmem cener diodu i sta onda dalje?
Pozzz
jel ti pali zujalicu za ulje i gde si stavljao zener diodu?
tabla kao tabla (instrumenti) idu relativno jednostavno, treba prepakovati zice sa jednog na dva dzeka znaci ima tih zezancija sa instalaciom, treba ti druga sajla km sata i zezancija sa zujalicom
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment