Već sam se zabrinuo da će onaj Stojadin biti najnejasniji projekat na Canonu do sada, ali ovo će biti prevaziđeno po svim standardima. Željno iščekujem nove postove... uz čips.
Nadam se samo da će naučnici otkriti inteligentna živa bića negde u svemiru, pošto ih na Zemlji još ne nađoše...
A sta da radimo,lepo je nama ******ma makar ne seremo i ne provociramo. Mozes slobodno da dodjes i da ispratis projekat u celosti pa da u medjuvremenu ako imas nekih problema pokusamo da ti ih resimo konacno posto vidim da bolujes od komplelsa prozivanja i mangupiranja preko tastature
@vlada
Ma joook,nije to poenta price
Ovo sto je vracarac postavio izgleda vrlo veoma zanimljivo!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Nije poenta je li se nešto rešava preko tastature, nego je stvar u tome koja su sredstva komunikacije... što se mene tiče, reči su sasvim ok . Držimo se teme.
Vidi, što se mene tiče, radi šta hoćeš, ali mani se bezveznih izjava "nije mi se isplatilo..." pa ću zbog toga da naručim još jedan auto, sečem školjku i stavljam 2.0 opelov motor - to je jeftino, je li?
Priznaj sebi da voliš da budeš u centru pažnje po svaku cenu, pa makar radio stvari koje su daleko od logike (u stvari, što si dalje od logike, to više privlačiš pažnju). Nije strašno, većina ljudi na svetu boluje od toga, može se to rešiti.
Jeste, ja sam dežurni provokator tvojih tema (odnosno GSI nisam dirao, tu mi je nekako sve bilo u redu). Ali razmisli dobro zašto je mene jedno 50 Canonovaca uživo tapšalo po ramenu zbog mog komentarisanja tvojih postupaka sa stojadinom.
Što se mene tiče, ja sam ti u ovoj temi najbolji drug, jer ti jedini kažem da radiš suludu stvar. Ovi što podržavaju "sečenje Ka i mećanje tuđeg neadekvatnog šasiji motora" i generalno više od klasične restauracije što se mene tiče nisu baš pod vinklu. A ako si već otvorio temu, spremi se na svakojake komentare... ili u suprotnom započni blog.
Pazi posto vec pokusavas da budes u centru paznje i ocekujes od tih 50 Canonovaca opet tapsanje po ramenu to je vec tvoja bolest koja se ocigledno ne leci lako jer je ocigledno i tih 50-ak pomalo obolelo,a zasto je to tako to vi najbolje znate. Mislite da ste ispali smekeri time sto ste mene "prozivali"!? Meni se licno oseca takav tup bol u predelu prepona zbog vas 50 ,500 ,500000xy da ti ne mozes ni da zamislis ,pa vi sami od sebe pravite budale a ne od mene. Umesto da pricate o nekim dobrim ribama i da razmisljate kako ce te navatati neku od tih dobrih komada mesa vi pricate o meni o Boze pa da li je to normalno!? Mislim ne mogu da se pozalim na takav Vas stav sto zanemarujete sve drugo i pricate samo o meni,to mi vec imponuje i nisam ocekivao da cu biti tema cak i u muskom drustvu
Dakle sto se vas 50 tice vrlo mi je drago i slobodno nastavite da pricate o meni sigurno ce te i nesto pametno videti od coveka koji zna da bude i ovo i ono i ovakav i onakav
Sto se tice mojih "projekata" ja uopste ne vidim cemu vasa briga i sekiracija!? Sta vas zanima da li se meni isplati ili se ne isplati!? Kada budem trazio od vas pare za sponzorstvo u daljim radovima vi ce te onda imati pravo da izvrsite javno mnjenje o tome da li je moj projekat finansiski isplatljiv ili ne do tada mozete slobodno da grickate i cips i noktice.
Sto se tice bilo kog mog projekta budi siguran da ja to samo zbog vas 50-orice i radim,ne vidim ja tu nigde svoje zadovoljstvo i svoju potrebu vec cisto eto da vam se pokazem ,jel'te...moram da se exponiram malo,prija mi to,razumes ,popularnost,zvezde granda...
Ako hoces da mi budes "drug" onda bolje nemoj iznositi neke glupe provokacije jer zaista ne vidim potrebu osim ako ne zelis da se kao ljudi iznabadamo da li razbio ti mene ili ja tebe to je apsolutno ne bitno,poenta jeste da ja NIKADA nisam aludirao na tebe i na neke tvoje postove vec smo dolazili samo u "konflikt" kada ti prokomentarises nesto sto apsolutno ne bi tebe trebalo da brine i zanima,a u licnoj je povezanosti samnom!
Ajde da ne pisem vise o meni ipak je ovo tema o Fordu Ka .Dovoljno je sto imam toliku popularnost u zenskom drustvu ,sad sam saznao da me i pojedini Canonovci gotive. Ma sta da ti kazem vise ,vidis da sam popularan za sve pare pa jos 20eur. preko
Pozdravljam te i uzivaj u temi sa svojim Canonovcima,uzivace te kao i u svim mojim projektima do sada.
Uh, teske reci, teske...
Meni se ne svidja Ford Ka i ja bih pare ulozio u nesto drugo, ali s obzirom da je tvoja kinta i tvoje licno zadovoljstvo samo napred!
Zelim ti puno srece i puno zivaca za projekat.
Jedino mi se ne dopada što smatraš da ćeš trebati da nakalemiš nekakvu grbu na haubu da bi pokrila motor...
Možda bi u tom slučaju mogao da napraviš nekakvu škrgu da ne bude baš grba ?! Sve ostalo je kulturiška ...
@ maliomladinac
Pa slozicu se sa tobom da je auto ruzan,da ne kazem odvratan ali Boze moj. Zenin je pa koliko god da je ruzan meni mora da se svidja
@prolu
Da li bi mogao jednu noc da provedes samnom kako bi mi isprevodio ove textove
Sto se tice izbocine na haubi nece biti neka od pola metra nego smo resili da od ove haube koja je ravna,zapravo koja nema nikakvu grbu napred napravimo neku blagu kako bih mogao ostaviti lexmaul usis.Samo ce lim da se zaobli i podigne koliko to bude zahtevao motor.
@nemke
Vidis to ti i nije los naziv modela,Ford GSi
A ti vracarc opet mi ovaj bolesni mozak trujes
Ovo su potpuni extremi ali svaka cast za njihov trud. OVaj crni sa 300+ks-a je za svaku pohvalu.Sve su upasovali kao fabricki. Ja to tako ne vidim da cu moci ovde da resim ali to cu saznati tek kada pocnem sa secenjem ,varenjem itd.
Laki morao bi stvarno da promenis dilera jer ovaj poduhvat je stavrno ali svaka cast za entuzijazam i samo napred nadam se da cete imati zivaca da igurate do kraja sa ``Fordom gsi``
--------------DIESEL POWER-------------
---Because real cars don`t have spark plugs---
Radi se,radi. Samo ZESTOKI problemi sa otpadarima,yebem ih u usta ona smrdljiva i pokvarena. Ja sam stvarno zabezeknut otpadarima sto drze fordove i alfe-fiate... To je ***** do govneta,da mogu prodali bi ti nesto sto uopste i ne postoji.
Mnogo sam besan i najverovatnije da cu ostaviti sve ovom momku limaru i mojoj devojci pa ako hoce neka budze i brodski motor,ja se iz tuninga jednom za svagda povlacim.
Vec sam i lexmaule i chipove rasprodao,od sada SAMO onako kako je fabrika rekla. Vec skoro 3 godine potrosenih zivaca i zivaca ma vise me boli **** za sve. Bice slika i fotki ali sta ce na kraju ispasti videcemo ,cak i ja
Comment