Novi projekat,FORD Ka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

Re: Novi projekat,FORD Ka

Lool Laki ne predaji se bez borbe Salu na stranu Fordove ne volim Ka jos manje ,ali ovo sto si zapoceo jeste interesantno a ruzniji tesko da moze biti nego sto vec jeste fabricki pa bas me zanima na sta ce ispasti i svakako je vredno truda - mislim zbog devojke jelte
    Sa srecom u radovima praticemo napredak projekta

Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Hvala lepo,jos malo pa je sve zavrseno. Nekacim slike jer nemam vremena za to,imam ih u svojoj kolekciji to mi je najvaznije. Nista specijalno nije dobudzivano ali izgledace ok,za moj ukus lepsi nego fabricki.
      Jos njega da spakujem i kraj posle prelazim na drugi hobi,kupovacu stanove u raspadu pa cu ih adaptirati kako bih imao gde da zivim sa porodicom

Vazno je da se uvek nesto budzi
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• NikolaMF
        CBC Senator
        • 09.02.2008
        • 202
        • Beograd,Jajinci

aj okaci slike,zivo me interesuje sta si mu uradio
        http://flic.kr/ps/Q7Aku

Comment

• -Miki-
          Moderator
          • 09.11.2005
          • 708
          • Valjevo
          • Honda Accord coupe cg4

Originally posted by Laki GSi

Vazno je da se uvek nesto budzi
          Mudro zboris Laki ! zivot bez nekog makar i malog budza bi bio monoton i dosadan - 100 puta kad sam zaludan uzmem nesto da prepravljam a stvar potpuno ispravna al jbg uvek moze drugacije i malo bolje (vecinom bude al nekad ...) sta cu kad ne mogu miran hehehehehe.

Daj Slike da vidimo dokle si stigao sa Ka !

Pozz i samo napred u budzenju Laki
          Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Lanee
            CBC Senator XXL
            • 30.11.2006
            • 488
            • Beograd

daj bre fotke shta si se stiso

a ti sa otpada za fiat alfa lancia joooooooooooooooooj

aah welcome to my world

srecno...
            Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
            To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Pa ajde okacicu neku slicu ovih dana ali nema nista posebno da se vidi,isto se radi kao i kadet samo sto je sada u pitanju ka,da vam preciznije objasnim - isto sra*e samo u drugom pakovanju

@Miki
              Neki dodatni posao-hobi mora postojati inace bi barem ja odavno skrenuo

@Lanee
              Ma ti otpadari si stvarno govnari. Do sad sto sam kupovao za opela to je sve stvarno bilo ok,mislim kod jednog momka sam sve kupovao i stvarno je bio ok ali ovi....pa to samo uz zid i svakom po metak. Yebo te lepo zovem coveka jos po preporuci kao sve do yaya ovo-ono,jel imas taj deo kaze on imam.Reko ajde posalji to ja ti platim i svi zadovoljni,on poslao kad ono gore nego sto je kod mene,ma reko teraj se u tri p.m. i ti i tvoji delovi. Smradovi! Sreca naso se neko dobre volje pa nam je sve to napravio i sad je to kao dobro,do duse ja sam zadovoljan. Ovo od mehanike kupujem iskljucivo iz originala ili neke malo jace klase "kopija" ali ne da su skupi delovi nego nemam reci. Mislim da je jeftinije za scorpia tog godista nego za ono malo sranjce no dobro....napravismo ga skoro.
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

Working...
              X