negooo... objasni ti nama u cemu je fora sa 305ks u tvom i ovom iz oglasa sa 265. el to isti motor? eM i ja mislili da je kod tebe 2.5 T kad ono 2.0 i sta mu zapravo dodje to prodrive ?
Isti motor, 2.0T, samo sto u odnosu na standardnu verziju od 265KS ima Prodrive Power Pack - Prodrive mu za Subaru dodje nesto kao fabricki tjuner, je li...David Richardsov "Prodrive" priprema WRC automobile, Aston Martin, i tako jos ponesto.
negooo... objasni ti nama u cemu je fora sa 305ks u tvom i ovom iz oglasa sa 265. el to isti motor? eM i ja mislili da je kod tebe 2.5 T kad ono 2.0 i sta mu zapravo dodje to prodrive ?
I ovaj ima 265ks fabricki i motor je 2.0 ...
Ali je odradjen Prodrive-ov tunning sa kojim je dobio 40KS.
ko on, ako ga ne bude sutno na tih 400 evo glavu dajem kez
nego ja mislim da nema srecnijeg coeka sad od mikija sto si uzo japanca pa serenda sad najstrasnije. cuj ne kvari se taj tako lako. kapiram da je ovaj ono "nedo bog da se pokvari"
a i 206 kakav je i cekic bi pokvario. cekam samo da vidim kad mali 206 jos malo poraste da li ce da pocne odma da rasklapa igracke da vidi sta ima unutra
auuuu... matori bre ja tek sad vidim on standard ide 5sec do 100 a ovako 4.6
Isti motor, 2.0T, samo sto u odnosu na standardnu verziju od 265KS ima Prodrive Power Pack - Prodrive mu za Subaru dodje nesto kao fabricki tjuner, je li...David Richardsov "Prodrive" priprema WRC automobile, Aston Martin, i tako jos ponesto.
Nema tu sledece "faze", nije to Opel da stalno imaju nekakve faze iznad onoga sto vec imas. Impreza STI tog godista ide sa PPP sa standardnih 265 na 305 - i to je to. Starije idu na manje od toga, novije idu do nekih 330-340, ali to je vec 2.5 motor. Svako guranje preko toga je trazenje djavola jer je ovaj motor tako lako "zaklati" losim dizanjem snage da je to ustvari i doprinelo u velikoj meri prici da je Impreza ne znam koliko rizican, nepouzdan i tezak auto za odrzavanje. Nije, samo biraj kome ga dajes u ruke da se igra njim.
400KS imaju specijalne prerade tipa Litchfield Type 25, ali to je potpuno drugi par opanaka.
Nego mene interesuje kako ce taj auto tek da ide sa nekih pravim BMB98 na primer, posto bih ja nekako rekao da on sa PPP i nasim gorivom ima snage taman koliko i standardan STI na dobrom gorivu...
The difference between men and boys is the price of their toys
pa reko ja, jedno dva-tri kanistera u Xa kad sledeci put budes iso u selo a onda dodji bez jovana na dorucak pa da probamo taj par opanaka al bez vunene carape
ili joj bolje odes sa njim tamo i onako je ko stvoren za taj tip puta
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
@zverko
@206
ja sam chuo samo da im menjaci cesce riknjavaju kod ovih manijaka sto cepaju drag,i autocross...ali to su manijaci...chek chek pa ni ti nisi bolji
salim se naravno,ako je toliko dobro ocuvan ko sto izgledato je odlichna baza za dalji tjuningne diraj ga
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment