Pontiac Firebird GTA 5.7
Collapse
X
-
Re: Pontiac Firebird GTA 5.7
Pa ti stvarno nisi normalan!
Da te lepo sluzi druze moj....
-
-
Znam da nisam, ali i znam da se sa onom "sicom" nikada ne bih smirio tako da sam morao da uzmem nesto sa kamionskim motorom
Kada sam ga upalio i spustao sa slep prikolice, jedno 20 ljudi se skupilo, kao da mecka igra na sred parkinga)))), a mislim da si i ti mogao da cujes brundanje
)
Comment
-
-
auuuuuu kao chasha je ! ali motor je ogroman, a osecam da ima "samo" oko 200-220 ks
a i ima jedan nebo plavi sa belom kozom na belim vodama u jednom zanatskom centru samo sto je stariji model, mislim da je ' 73 god i izgleda neverovatno, a prodavao se za nekih 700 eur
u svakom slucaju rekao bi da ti radis samo za kola - za svoju dusuma jednom se zivi
Comment
-
-
Kada sam ga upalio i spustao sa slep prikolice, jedno 20 ljudi se skupilo, kao da mecka igra na sred parkingakoji si ti car. a sto se URa tice, zao mi sto mozda nije otiso u ruke recimo 206ici posto ce njacme da ga razvali tj da ga sprema za 402.
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
@skijash
O registraciji trenutno ne razmisljam, mada i nije toliko strasna, 56000din sto je jos u granicama normale posto sam za UR placao 500e, a ovo je 600e. Inace da sam ostavio Taunusa i Caprija, zbirno bi me doslo oko 400-500e sa po dva tehnicka godisnje tako da i nije neka velika razlika na godisnjem nivou. Naravno u obzir dolazi i reg na invalida i onda je registracija 15500din)))
Ur sam prodao zboj cene delova kao sto su branik, krilo, hauba i slicno, a ne bi verovao koliko su jeftine cene delova za ovo (Pontiac), nisam ni ja do pre neki dan
@pistre
Ima 230KS i 450Nm)), a jedva sam ga parkirao na ovaj trotoar, zamalo nisam grunuo u drvo ispred kako cupa kad mu se pipne pedala od gasa, nisam navikao na ovoliko Nm
)
@zverko
Jbg, kao sto sam ti i rekao, nisam ga ni prodavao nego me Goxy dosta puta pitao da mu prodam i na kraju mi samo jedan dan dunulo kada sam se detaljno raspitao za cene delova, a i cifra koju mi je dao je bila primamljiva.
@Van
Ludji sam cak i od tebe, ali stvarno se nadam da vise nemam kuda, jedino da kupim neki bager
@ARaska
I da hocu vise nemam od cega da menjam aute, a i kome ovo da prodam, majke ti
))))
Comment
-
-
Originally posted by *IvanT*Pa ti stvarno nisi normalan!
hehe, stvarno si kralj, cestitam na energiji i strpljenju da ove antikvitete vracas u zivot
Originally posted by shone190a i kome ovo da prodam, majke ti))))
a, pa ti si shone190, ups
pa onda nemas kome da prodas
a sto se tice V8, bas me zanima kakav li je osecaj voziti 450nm izvucenih iz skoro 6 litaraKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Koliko je tezak pontiak ?
Verujem da nije potrebno mnogo prepravke da se dodje do 300 ks , sto je oko 50 ks po litru radne zapremine koliko ima i jugo 55 ...
Jer imas podatke od performansama i potrosnji ...
ps. za ludilo skidam kapu . Gori si od mene...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
Comment