Komplet komandna tabla je rasturena, ociscena i zamenjene sve sijalice. Stopaljke i centralni deo su prelakirani bezbojnim lakom i kao da su iz fabrike izasli
Kupljen je i fabricki retrovizor koji mi je falio, tako da je i to sada na mestu.
Sva sedista i itison je poskidan i sutra ide na hemijsko ciscenje kod prijatelja, a uslikacu kako izgleda pre i posle. Odlucio sam se da ne presvlacim nista posto je fabricki materijal jos na njemu i nigde nije ni zagreban, samo je prljav i prasnjav, a hemijsko mi je dzaba
Samo polako i radim, skidao sam dva srafa od vozacevog sedista otprilike 4 sata, bez i malo preterivanja )
Nema sanse nigde da ga doteram posto sada pola delova fali, a i nije registrovan. Porucio sam danas sa Amazona Chilton-ov repair manual od 550 strana pa da malo "strucnije" bajam po auticu , a stigao mi je i pre tri dana Summit-ov katalog (dzaba) iz USA, pa parim oci sta cu sve da porucim i po kojim cenama
Evo skinuo sam i jos dva dela tapacirunga kod nogu i razvodnu kapu sa kablovima, a svecice nema Boga da odvrnem
Shone ,
da ti ja dam klio kljuc , ima polugu 60ak cm .
Nastelujes da na nekin 60ak Nm , i ako se pri toj sili ne odvrnu svecice , onda si u problemu .
Mislim mozes ti da upotrebis 150 Nm mada mislim da ce svecica da pukne od tolike sile .
Jel on ima gvozdene glave ?
Comment