Mislim da sam tebe danas video na autukomandi, isao u pravcu zvezdinog stadiona. Nisam neki ljubitelj amera, ali moram priznati da auto izgleda bolesno, masivno. Prelepo si ga sredio, samo tako nastavi.
Merio sam i potrosnju u ova dva dana, sipao punu bocu do vrha, presao 114km i sipao 21,2l do ponovo pune boce. Kad se preracuna ispadne da prosecno trosi 18,5l, no naravno ne moze se to preracunati na osnovu jedne voznje. Sto se tice tih predjenih km, pola je bila gradska voznja, a pola otvorena Bg-Obrenovac i nazad. Auto jos nije nastelovan kako treba, prvo treba se vozim jedno 15min na benzin, pa 15min na plin, da se naprave obe mape, pa onda na stelovanje plina i onda bih mogao da kazem da je sve nastelovano i tada mogu da merim realnu potrosnju. Takodje u ovih 114 km sto sam presao, malo sam i divljao, tako da me potrosnja zadivila Prosli put kada sam ga vozio na benzin sa onim iridijumskim svecicama i losom bobinom, potrosio mi je oko 30l na predjenih 70km otvorene voznje, tako da je ovo sada "dzaba" voznja
Kao sto rekoh, ne moze se na osnovu jednog merenja ustanoviti potrosnja, ali posto vodim evidenciju o svakom autu i svakom sipanju goriva, znacu koliko tacno trosi nakon nekoliko potrosenih rezervoara
Kao sto rekoh, ne moze se na osnovu jednog merenja ustanoviti potrosnja, ali posto vodim evidenciju o svakom autu i svakom sipanju goriva, znacu koliko tacno trosi nakon nekoliko potrosenih rezervoara
Shone,jel vise volis starije automobile u odnosu na ove novije? Posto vidim da kupujes starije automobile.
Extra izgleda svaka cast Shone Licno ,mislim da bi mu trebali i distancijali na felnama da ga malo rasire - moje misljenje, inace odlicno si ga spakovao
Comment