Malopre sam uslikao par slika, da vidim sta uopste kupih
Dobre vesti su da imam i komplet kvacilo sa bellhousing-om, tako da treba "samo" t56 menjac, mislio sam da ovaj deo fali. Koliko videh dobar deo instalacije, tacnije veliki deo je na motoru, ali cekam da mi stigne Service Manual za Viper, pa da vidim sta jos tacno treba pored kompjutera.
Krenulo se sa pripremama za vadjenje motora i menjaca
Inace, ako je ko slucajno zainteresovan , motor i menjac su na prodaju i u odlicnom su stanju. Menjac presao manje od 500km nakon kompletne reparacije, a na motoru zamenjeno sve zivo od senzora, preko kablova, kape, ulja, filtera, svecica, dihtunga..., presao 83000km
Od oglasavanja motora i menjaca iz Pontiac-a se izdesavalo dosta toga
Prvo se sasvim slucajno ispostavilo da drugarov drugar ima camac i da je nabavio motor koji mu ne odgovara posto ima aluminijumske glave, a da mu ovaj moj bas odgovara i dogovorimo se mi da samo zamenimo motore. Taj njegov motor je takodje 5.7l V8 ali iz sledece generacije Corvette/Camaro/Firebird-a, tzv. LT1 motor od 300KS Potencijal motora je bruka, samo sa drugom bregastom, softverom, boljim izduvom i usisom tu je 400KS
Onako usput saznah da je decko kupio ceo auto iz USA i da je u pitanju Camaro 1993g, sa manuelnim menjacem T56, a to je upravo menjac koji je isao i na Viper V10 motor
Uglavnom, kupih ja i ostatak auta sa sve manuelnim menjacem za neke male pare, tako da ce uskoro da se pakuje LT1 5.7 V8 koji ide sraf na sraf kod mene u Pontiac, a V10 ce da priceka ipak, posto je ovo dosta bolja varijanta za sada. Motor je dosta laksi od V10, a uz minorne preravke kao sto sam naveo ide na 400KS, sto je vise nego dovoljno. Jos jedna interesantna stvarcica je da taj Camaro ima felne 17" od Corvette C4, mnogo dobro izgledaju
Sad za vikend skidam motor i menjac i idem po LT1/T56, pa ce biti i slicica.
Juce sam pokusao da spojim menjac i V10 motor, zvono menjaca odgovara i kaci se kako treba, ali je problem u spojnickoj koja je kod ovog T56 menjaca kraca jedno 5-6cm nego kod Viper-ovog. Takodje postoji i razlika u adapter-u koji ide izmedju menjaca i zvona, tako da je pala odluka da se za sada definitivno ubacuje LT1 motor/T56 menjac
Velike su peripetije za sada sa Viper-ovim motorom, a ovo ide na sraf, tako da je za sada plan takav. Naravno, ne odustajem od V10, ali ce sacekati neko vreme, a onda cu za njega kupiti komplet njegov T56 menjac spakovati lepo sve
Ovaj LT1 motor fanricki ima 300KS i, kao sto rekoh, bez nekih preteranih muka ide na oko 400KS, sto je sasvim dovoljno, pa cemo tako i ici za sada
Dobra stvar je i sto sam u kontaktu sa jednim deckom iz USA koji takodje ubacuje Viper V10 motor, samo u Camaro trece generacije (motorni prostor je identican mom GTA), tako da cu onda za svoj projekat imati sve potrebne informacije kada dodje do toga.
Pocele su pripreme za ubacivanje motora, a odlucio sam da zamenim kompletnu instalaciju i ubacim svaku zicu i prekidac iz Camaro-a u Pontiac Ipak je auto iz USA i koliko sam gledao nigde nista nije seceno, izolovano, petljano..., dok je Pontiac godinama bio kod "mahera" koji su se trudili da sve zivo improvizuju, tako da mi je ovaj Camaro dosao kao porucen.
Zamenicu i kompletan enterijer, kad vec imam, a lepsi mi je i moderniji
Pitam se samo, da li ce biti problema posto Camaro ima air bag-ove za vozaca i suvozaca, pretpostavljam da nece biti komplikacija ako prebacim bukvalno sve u Pontiac.
Comment