...nego...je l hoce da padne tu neki dyno izvestaj???...cuo sam da je mire tj. bumbar prosao neslavno sa 1.5 motorom...
Miretov zelenko
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
...ma salim se ja to...
...neretko kolaju neki trocifreni podaci o konjima...te je taj moj komentar malo ironican...u sustini to sto si ti izmerio je realnost koju tjuneri tesko prihvataju...
...ma najbitnije je da si ti zadovoljan...
Comment
-
-
prica ide tako da sam ja trazio 80 konja i kad je covek rekao ok onda sam se ja polakomio (a ko ne bi pitam ja vas)
i pitao a moze li sto? na sta je bumbar rekao da ce biti stotinjak
znaci covek nije tvrdio da je 100, vec je rekao stotinjak
Mail in function again
Comment
-
-
@dfast
...a taj rezultat se mnozi sa koeficijentom 1.2 cime se dobija priblizna snaga na zamajcu....gubici u transmisiji oko 20%...zavisi od proizvodjaca...
Comment
-
-
Nista, presecicemo, nego.... auto ti u rasponu od 4600 pa do 6100 isporucuje vise od 90% snage sto mi se dopada.
Vidis tenzo ovaj ide do 6400 da kazemo
Imas li nekih podataka o performansamaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
ne znam na kakve podatke o perf. mislish
glavna stvar je da iz mesta i uz brdo vuce kao nenormalan sto je i bila zamisao
u cetvrtoj mi izvlaci po yugovom satu 180 a po egonovom 165 km/s
u petoj kazaljka prelazi toliko 180 da bi sigurno bila na oznaci 200 da ona postoji. ali da realno kazemo da u petoj ide do 185 km/h
mada nije pravljen za max brzinu, to je gradski auto i bitna mu je startnost a ne obrtaji (ko josh u gradu ima priliku da zavrti motor, pogotovo sad kad dodje novi zobs)
Mail in function again
Comment
-
-
Ne sekiraj se Mire i moj je u pocetku imao oko 90KS a posle stavljanja bregaste auto je poceo polako da nervira skeptike
Mnogi Tjuneri grese pa sklapaju motor sa malim tolerancijama i pritiscima
sacuvaj me boze sto ne valja jer takva koncepcija motora u razradi je veoma osetljiva.
Vreme i delo ce pokazati svoje
Pleh Hirurgija
Comment
-

Comment