Doslo je i vreme kad je zavrsena dorada na Miretovom "Zelenku",elem prvi utisci su veoma impresivni i mislim da je dovoljno reci da auto sada puni preko 10000 o/min u trecoj po digitalnom satu ,Mire ce se naravno prikljuciti da nam da jos detalja,i voleo bih da cujem vase komentare a pogotovo nekih nevernih Toma
100 ks nije bilo obecano prvi put, receno je stotinjak a 88 je blizu tome
sad je receno da bi moglo da bude do 150ks mada sam ja trazio da bude auto za grad i po cenu nekog broja ks manje
od novosti tu su dva dcoe 40 karburatora, nova usisna grana, izduvna 4 u 1, sredjen menjac (koji je posle par meseci bio ispustio dushu), nova bregasta, elektricna pumpa za gorivo pierburg, ne znam ima li josh shta...
ler je nekih 700 obrtaja, ovo preko 10 000 obrtaja je izvukao bumbar
obrtomer je gonzin
nisam josh probao da ga razvucem negde posto ne znam hoce li nesto da se sje*e a treba da obavim neke poslove pa mi logicno trebaju kola...
cekao sam 4 meseca da se zavrsi auto
kombinacija raznih faktora pa se toliko cekalo (ne bih ni kretao u ovo da sam znao da cu toliko da cekam)
ima i par gluposti koje treba srediti (sajla gasa ne vraca kako treba, varnici na izduvnoj grani, kuciste filtera da se napravi - sad nemam filter itd.)
100 ks nije bilo obecano prvi put, receno je stotinjak a 88 je blizu tome
sad je receno da bi moglo da bude do 150ks mada sam ja trazio da bude auto za grad i po cenu nekog broja ks manje
od novosti tu su dva dcoe 40 karburatora, nova usisna grana, izduvna 4 u 1, sredjen menjac (koji je posle par meseci bio ispustio dushu), nova bregasta, elektricna pumpa za gorivo pierburg, ne znam ima li josh shta...
ler je nekih 700 obrtaja, ovo preko 10 000 obrtaja je izvukao bumbar
obrtomer je gonzin
nisam josh probao da ga razvucem negde posto ne znam hoce li nesto da se sje*e a treba da obavim neke poslove pa mi logicno trebaju kola...
cekao sam 4 meseca da se zavrsi auto
kombinacija raznih faktora pa se toliko cekalo (ne bih ni kretao u ovo da sam znao da cu toliko da cekam)
ima i par gluposti koje treba srediti (sajla gasa ne vraca kako treba, varnici na izduvnoj grani, kuciste filtera da se napravi - sad nemam filter itd.)
slike i ostalo za neko vreme
Koju bregastu imas na autu i kako radi sa karburatorima
325 stepeni za hobi ali vise ne radi-izvadjena je,a inace je radila sasvim ok na 700 obrtaja sa Dell`orto 40dcoe sve do 4000 ide normalno,4000-6000 -javlja se od 6000-10000 - kickdown .
Comment