Citroen Saxo 1.6 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

Re: Citroen Saxo 1.6 8v

Kod mene se ta plastika skida, doduse ne cela vec kao vratanca. Moze da se otkaci na jednom delu dok je drugi zakacen, a to je bas zbog toga da ne bi morao da skidas sve zivo kad menjas zvucnik.

Comment

• starche
      CBC Član
      • 30.09.2009
      • 19
      • Novi Sad

Oh f*ck Dosta su mi dva zvucnika zasad, cackacu na prolece ovo, dotad ce biti i nekih para za kvalitetniji zvuk, kad vec budem otvarao da stavim nesto ako ih uopste nemam nazad
      Inace, bacio sam pogled, ispod vozackog sedista imam 2 kabla a ispod suvozackog jedan i svi su uredno prikljuceni..

Ja privremeno nisam u NS, trenutno sam kod tetke u Sidu, cim budem isao za NS organizujem mini okupljanje, javio se i zopu81 (jos jedan saxoman u najavi ), mozda cemo i do BG da skoknemo
      Za nalepnice imam coveka, inace treniram biciklizam pa mi je on radio brdo raznih logoa i slicica za biciklove posle farbanja, pola kluba ima njegove nalepnice i svi su zadovoljni i kvalitetom i cenom , kad dodje do toga obezbedjeni smo

@shonsy
      znao sam da ima neka caka, videh u manualu da se to skida kao vratanca i cak je i odvojeno na jednom delu ali nece da izadje skroz pa nisam hteo da cimam da ne bih slomio znaci moze.. ostavicu to pa kad nekad vidim kod tebe mozda i moj rasturimo na licu mesta

Comment

• andrea2005
        CBC Veteran
        • 24.09.2009
        • 136
        • Novi Beograd

Nikad nije dosta zvucnika.I ja sam tako mislio kada sam kupio kola,a sada imam osam zvucnika i dve bazuke.

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

Au! Zato se on toliko spustio nazad! Vidis meni je krov dampiran i ne mozes da verujes kolika je razlika sa i bez dampinga. Tako da sa jednim dobrim vuferom uz ostale zvucnike imam stvarno vrhunski zvuk. Mada mi je vufer u sobi vec duze vreme jer mi mnogo otezaju auto on i pojacalo, a tebe cemo da ispreskacemo sa tolikom muzikom\tezinom!

Comment

• andrea2005
            CBC Veteran
            • 24.09.2009
            • 136
            • Novi Beograd

Ide on dosta dobro i sa tom tezinom

Comment

• SchoneNK
              CBC Senator XXL
              • 17.04.2006
              • 564
              • Beograd
              • Honda Accord CL7

Originally posted by starche
              Ovaj mi se recimo svidja Upadljiva je boja, lepe felne, efektna nalepnica.. posebno su mi kul ove gumene zavesice/blatobrancici sa natpisom Saxo To cak i moze da se naruci za reda 20e ali ne salju u Srbiju (gle cuda )
              Najblaze receno grozno
              www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• dellas032
                CBC Veteran
                • 04.07.2008
                • 119
                • Beograd / Čačak

To je kompliment za ovaj auto...

Comment

• aka vts
                  CBC Početnik
                  • 07.10.2012
                  • 8
                  • prijepolje
                  • citroen saxo vts 135

Citroen Saxo 1.6 8v

i ja sam probao da skinem pozadi to gde stoje zvucnjaci ali ne moze skidao sam citav tapacirung ali kod mene tamo nema zvucnjaka dobija li se fabricki pozadi zvucnjaci???

Comment

• boban1982
                    CBC Senator XXL
                    • 14.03.2010
                    • 1106
                    • Batajnica
                    • SAXO VTS-BIC

Iseci zadnju dasku i postavi elipse,to je najbolje resenje.Ti zadnji bocni zvucnici se naknadno ugradjuju,ali ne daju lep zvuk.

Comment

• aka vts
                      CBC Početnik
                      • 07.10.2012
                      • 8
                      • prijepolje
                      • citroen saxo vts 135

Citroen Saxo 1.6 8v

imao sam ja everton kutiju i everton pojacalo od kilovat rms a evertom woofer je bio 12 ska ali to mi je mnogo rastresao sam auto sad lovim magnate neke da napravim kutiju inace ja sam stolar po profesiji ako kome sta treba od mojih vts kolega javite se bice popusta radim drvenu stolariju aluminijumsku sobna vrata ma sve

Comment

Working...
                      X