he he samo me zafrkavajte lako je onome ko ima para pa mu drugi zavrsavaju poso, ja barem radim kolko mogu ne trazim da se trkam jer ne zelim da mi visi glava, stavio bi jaci motor samo kad bi mi pale pare s neba lako cu da ubacim sto mi je najmanji problem, al nikad se nezna moze da se desi neki 16V kad se najmanje nadate
Eve me opet posle dugih zimskih pauza a koji jos uvek traje barem kod nas u Istocnom delu Srbije, kupovalo se svega i svacega bice iznenadjenja a za nekih verovatno i razocaranja al otom potom, posto sam ovih dana lencario nesto sam onako radio kako da kazem he he
Namontirao gumu kod vulkanizera (koji ih jedva ubedio da moze a oni nisu poverovali) 195/45/14
na 9 Jota
ipak nazalost druga se nije moglo namontirati je su osteceni ivicnjaci gume tako da cu morati baciti u potragu za takve gume koji se tesko nalaze kod nas, dobro sto je barem jedna namontirana jer mi treba mera zbog prepravke ruba!!
Sutra ako mi sluzi vreme bacam se na skidanje celog zadnjeg trapa tuto-kompleto!!
I eto iskoristio sam danas lepo vreme pa sam se bacio na poso:
Cas ima:
Cas nema:
I za to vreme primetim nema korektor kocenja tj. peti kocioni cilindar mislim ima ga al nije povezan, verovatno da je taj cilindar crko pa cu morati a ne mora da kupim i to samo sto se tesko nalaze j.bmu!!
eee ukompletirao sam komplet delove za zadnji trap samo se ceka Baba Marta da prodje a vec mi se smucilo da cekam,
Kupljeno je:
1. Zadnji amortizeri Sachs
2. Rucna sajla by Boban sajle
3. Plocice marke Trusting
4. Diskovi 240mm
5. Lezajevi BRC
6. Plocice nosaca by Spididjura
7. Nosace klesta prednje od Floride ili YugaNT ili KecaNT
8. Gibanj trolisni Djapirana na 15cm
Od Fiata Tipa prebacujem:
1. Lucas-ova klesta
2. Creva za klesta
za sad se ceka samo drugar izvari zadnju gredu iznad gibnja (nemam co2) posto se lako sad moze variti i moze se sklopiti! Bice slike detaljnog sklapanja.
Da podsetim pozadi stavljen iza diska distancer od 5mm a od napred jos 5mm i ne zakacinje za amortizer al ipak moracu od 10mm distancer sto je sigurnije a i trebace mi izbaceni srednji deo. tj. za centriranje felne kako da kazem
Posto sam reko da ce biti neka iznenadjenje evo da navedem prvo:
Posto sam polako poceo da sredjujem enterijer nista se nemoze zavrsiti bez ozvucenja
/////A L P I N E
Idemo redom:
1. Alpine SPR-17S 2x110w RMS - za prednja vrata
2. Alpine SPR-17C 2x100w RMS - za gepek
3. Alpine SPE-13CS 2x30w RMS - zadnji strana (tapaciri)
4. Alpine SPE-13C2 2x30w RMS - visak
5. Alpine SWR-1041D 10" Woofer 300w RMS
6. Alpine MRP-F250 pojacalo 2x100w RMS u Bridge - Za prednje zvucnike
7. Alpine 3555 pojacalo 2x150w RMS u Bridge - za Woofer
8. Kablovi (10-30mm), cincevi(3 kom) osigurac sa kucistem(60A) made in Germany i ostale sitnice!!
Za sad ostaje Sal-ov kondezator dok ne naidjem na nesto bolje, ostaje samo da se nabavi jos jedno pojacalo Alpine MRP-F250 za zvucnike gepeka kao i HU Alpine iDA-X100 ako imam srece i naravno da napravim kutiju za woofer od medijapana!!
Samo nek neko zucne da ovo nevalja radice puska tandzara jedva sam nabavio ovo sa mukom!!
To je to idemoo daljjeee!!
Comment