- Brezoni 8x90mm i 8x120mm plus distanceri 2x10mm napred i 2x20mm pozadi
Ostalo odradjeno:
- Komplet skraceni amortizeri i tvrdo punjeni kod BOBO-a svaka im cast vrede svaku paru
- Gibanj 4 platna peglan na 20cm al kasnije cu kod Djape na 17cm
Fino sredjeno ali imam zamerku na mnogo uze gume od felni narocito zadnje - mislim da bi manji J felne sa ovim gumama mnogo bolje cucnule,ostalo vrlo ukusno.
@gorans brezoni su kontra i dugaci su oko 120mm nisam hteo da ih skratim jer sam hteo neki fazon suprotno od ostalih auta!!
@V-Tec pretpostavljam da bi bio lepsi sa manjim blatobranima i felnama al sta cu nema nazad ionako ne bi da furam takav fazon tj. ne zelim da kopiram sto mnogi imaju nek bude nesto drugojacije!
@-Miki- cilj mi je bio da stavim uzu gumu od felni da prati rub jer ako stavim siru gumu onda kaci razmisli i videces zasto uostalom nek bude nesto ko niko jos nije to uradio!!
@mrki mozda ce biti blago zatamljena stakla mada mi nekako ne odgovara jer slabo vidim po mraku, bice 1.6 kad mi padne prilika zasad se kotrlja mali ubica!!
@baraba uzivo je druga prica, mozda se tebi ne svidja al meni je ekstra.
@hagor ma razmisljao sam odavno o tome kupio masku jos na pocetku al nikako da napravim s druge strane ko zna dal je dozvoljeno zbog ovih kerova
Bas fino odradjen pogotovu tabla, Prosirenja i tockovi su malo vise za izlozbu i stvar ukusa ali auto i boja je extra i bio bi super za voznju sa manjim rubovima i normalnijom felnom pozadi ali jasno mi je sta si hteo da postignes super odradjen posao
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment