ma jok ,,zadnji trap sto je siri nego fabricki lakse kliza a prednji mora biti siri od zadnjeg da ga nebi gurao na nos ....!!!! hebes estetiku moj auto kad pogles odpozadi kao retard sa malim brojem cipela tako izgleda !!!
Boki nazad ne mogu vise da izbacim jel sam vec tukao rubove zbog kacenja, a napred bi mogao jos malo napolje...
Znam ja sta i kako treba, ali ovo mi je trenutno auto za svaki dan, ako mi se planovi ne izjalove, dogodine cu napraviti nekog "dresha" samo za zajebanciju pa cemo se igrati!
ma jok ,,zadnji trap sto je siri nego fabricki lakse kliza a prednji mora biti siri od zadnjeg da ga nebi gurao na nos ....!!!! hebes estetiku moj auto kad pogles odpozadi kao retard sa malim brojem cipela tako izgleda !!!
Nisam bas potpuni laik, ali zar to ne vazi samo za prednji pogon (da je prednji trap siri). Za zadnji pogon bi trebao zadnji trap da bude siri od prednjeg.
Zamisli samo neki Porche ili M5 sa trapom kao CX.
off
ne, zadnji trap je i kod zadnjeg pogona uzi da bi sila pogona su sto sirem intervalu bila usmerena izmedju prednjih tockova, ako ne bi bilo tako zadnji tockovi bi imali tendenciju da prestignu prednje i okretali bi auto (dobro za drift kao sto Bojan rece, al lose kad podjes kolima na more pa moras da hvatas kontru u svakoj tercoj krivini), to vazi za sve, pa i za porche i ferrari, ali kod njih je zadnji tocak dosta siri od prednjeg, pa i ako je rub felne cak i vise izbacen pozadi kada bi povukao linije od polovine njihove sirine prolazile bi sa unutrasnjih strana linija polovine sirine prednjih guma, barem koliko ja znam...
The time you enjoy wasting is not wasted time
Growing old is mandatory, growing wise is optional
Comment